free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίχαελ Σκίμπε: “Πάμε για τη νίκη με Βέλγιο”

Η Εθνική θα προσπαθήσει για τη νίκη απέναντι στο Βέλγιο την Κυριακή, προκειμένου να παραμείνει στη διεκδίκηση της πρόκρισης για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Αυτό δήλωσε ο Μίχαελ Σκίμπε μετά τον αγώνα με την Εσθονία και το σοκ του 0-0.

 

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε στην αρχή της περιόδου και πολλοί παίκτες δεν έχουν ξεκινήσει να αγωνίζονται με τις ομάδες τους. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε ευκαιρίες, στο δεύτερο προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε πίεση, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Πήραμε έναν βαθμό και σε συνδυασμό με τη νίκη της Κύπρου επί της Βοσνίας πάμε να τα δώσουμε όλα στο ματς με το Βέλγιο για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης», υπογράμμισε ο Σκίμπε.

Όσο για το αν θα είναι τελικός αγώνας με τους «κόκκινους διαβόλους»; «Όχι απλά θα είναι τελικός αλλά θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Ευτυχώς δεν έχουμε τραυματίες μετά το σημερινό αγώνα.

Έχουμε δύο μέρες να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για να αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, για να μείνουμε κοντά στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης».

Παράλληλα, προανήγγειλε αλλαγές: «Θα αλλάξει η 11άδα. Θα επανέλθει ο Σωκράτης, ο οποίος ήταν τιμωρημένος και θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες με τους υπόλοιπους παίκτες. Προφανώς η ενδεκάδα θα είναι διαφορετική.

Ο Μήτρογλου ελπίζω ότι θα είναι έτοιμος. Φτάνει αύριο το πρωί και θα δούμε σε τι κατάσταση θα είναι και αν θα μπορέσει να ενσωματωθεί στην ομάδα».

Πηγή: thebest.gr

Related posts

Στο “τραπέζι” έπεσε και η επιστροφή Ρομπέρτο για τον Ολυμπιακό

Abola Team 2

To τρίτο… ημίχρονο του ντέρμπι της Α’ Εθνικής Γυναικών Αγ.Παρασκευής-ΑΕ Γλυφάδας Οδυσσέας (1-1)

Τάσος Ζαφειρίου

Γ’ Εθνική: Οι διαιτητές στους αγώνες του Σαββατοκύριακου

Abola Team