free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Βασιλειάδη και Τσόμπα η Αναγέννηση Πετρούπολης!

 

 

 

Την ένταξη των δύπο πολυσύνθετων ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η νεοφώτιστη ομάδα των δυτικών προαστίων.

 

 

Την μεταγραφική της αντεπίθεση σε όλα τα επίπεδα συνεχίζει ακάθεκτη η Αναγέννηση Πετρούπολης! 

Ο ιθύνοντες του νεοφώτιστου στην Β’ ΕΠΣΑ συλλόγου των δυτικών προαστίω συνεχίζουν με αμείωτη ένταση την προσπα΄θεια ουσιαστικής ενίσχυσης του ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα έχουν υψηλό κινητρο και θα πληρούν όλες τις προδιαγραφές να ηγηθούν στο εγχείρημα της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Κάτω από αυτό το πλαίσιο, οι «πράσινοι» ενέταξαν στο δυναμικό τους δύο ακόμη αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον 22χρονο αριστεροπόδαρο μπακ – χαφ Κώστα Βασιλειάδη, ο οποίος προέρχεται από την συμπολίτισσα Ειρήνη Πετρούπολης και τον 24χρονο ανασταλτικό μέσο Γιώργο Τσόμπα, ο οποίος αγωνίζονταν στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων. 

Αμφότεροι  ενδέχεται να προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στον νέο τους προπονητή Σάκη Καλογερόπουλο, δεδομένου ότι πρόκειτια για «πολυεργαλεία», ενώ με την ποιότητά τους ενδέχεται να αποτελέσουν ακόμη δύο σπουδαίες προσθήκες στην προσπάθεια, όπου θα επιχειρήσει η Αναγέννηση Πετρούπολης για μία αξιόλογη παρουσία στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ. 

Φιλικά με ΑΕ Αιγάλεω και Αγίους Ανμαργύρους 

 

Με δύο δυνατά εντός έδρας φιλικά θα συνεχίζει η Αναγέννηση Πετρούπολης τη προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνισιτκής περιόδου. Αρχικά για την προσχή Δευτέρα (4/9) έχει προγραμματιστεί το τεστ με την γειτονική ΑΕ Αιγάλεω (8 μ.μ.), ενω΄για την προσεχή Τετάρτη (6/9) έει οριστεί το πολύ δυνατό φιλικό κόντρα στους Αγίυς Αναργύρους. Παιχνίδια, όπου ο τεχνικός Σάκης Καλογερόπουλος θα έχει μίας πρώτης τάξεως ευακιρία να προβεί σε πολλές δοκιμές, αλλά και τα τσεκάρει τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας της ομάδας του

Related posts

Πήρε και τον Στέργιο Μπαξεβάνη ο Άγιος Δημήτριος

Kώστας Παλαιολόγος

Γκολ και θέαμα από Χαλκηδονικό και Κηφισιά 2010!

abola10

Με γκολάρα του Γιάννη Ασλανίδη ο Αγ. Δημήτριος 1-0 εκτός τον Θεμιστοκλή

Abola Team 3