free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Παρά τα τέσσερα δοκάρια το Ρουφ, φιλική ήττα με 1-0 από την Βουλιαγμένη

Επαληθεύτηκε ο Νόμος του Ποδοσφαίρου στο εκτός έδρας φιλικό ματς του Ρουφ με την Βουλιαγμένη στην οποία πάντως με το υλικό που διαθέτει κάνει πολύ καλή δουλειά ο τεχνικός Μανώλης Καπίρης.

Παρά τα τέσσερα δοκάρια και τις πολλές ευκαιρίες που είχε στο δεύτερο ημίχρονο η Αούστρια του Γιάννη Σιλεβίστα που στο δεύτερο ημίχρονο είχε άριστη κυκλοφορία της μπάλας και μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις με την “μία” και με απίστευτους αυτοματισμούς εξαφανίζοντας το τόπι κάποιες φορές, εντούτοις ηττήθηκε με 1-0 με γκολ που επιτεύχθηκε στο 3ο λεπτό από τον Παφίτη.

Τέσσερις φορές δοκάρι είχε το Ρουφ το πρώτο με τον Μπέρτζο και ακολούθησαν τρία οριζόντια δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο, σε θεαματικό ανάποδο ψαλίδι του πολύ καλού Κουτσουβέλη, σε κεφαλιά του Κουκοβίνη και σε ωραίο σκαφτό σουτ του συγκλονιστικού στο β’ μέρος Γαλάνη που κάλυψε ολόκληρη την αριστερή πλευρά.

Επίσης ο εντυπωσιακός γκολκίπερ της Βουλιαγμένης Παπαχριστόπουλος πραγματοποίησε σωτήρια απόκρουση σε τετ-α-τετ σουτ του επίσης πολύ καλού Φωτόπουλου ενώ στο πρώτο μέρος σε σουτ του Κουτσουβέλη η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Από το Ρουφ πολύ καλοί ήταν ακόμα οι Τζώρτζης, Σαμαράς, Ασλανίδης και Παππάς. Με το Ρουφ έπαιξαν επίσης οι: Μάκης Κουνάδης (Θεοδωράκης), Μπράτσι, Τομπουλίδης, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Καρυπίδης, Χατζής, Καραμπάς, Λαγκαδινός, Κουκοβίνης, Μπενάς, Ε. Ασλανίδης. Κοντά στην αποστολή του Ρουφ ήταν ο Δημήτρης Βλασταράκης ενώ το ματς παρακολούθησε ο Γιώργος Ξεπαπαδάκης.

Κορυφαίος της Βουλιαγμένης ο Παπαβασιλείου ενώ διακρίθηκαν οι Μαντακίδης, Καρδαμίτσης, Νικολαϊδης.

 

 

 

Related posts

Θρίαμβος Χαϊδαρίου-Ηράκλειο 1-1

Abola Team 3

Ηρωικός ο Αγ. Θωμάς νίκησε 3-2 εκτός έδρας τον Φωστήρα Ηλιούπολης

Abola Team 3

Κ. Ασημάκης (Γ.Σ. Αργυρούπολης): «Το μέλλον της ΕΠΣΑ εξαρτάται από αυτό της Γ’ Εθνικής – Το πλάνο και οι στόχοι μας παραμένουν ίδια»

Γιώργος Ανανίδας