free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Στον τελικό στα Χρυσοστόμεια η Τριγλία Ραφήνας

Η Τριγλία Ραφήνας πέρασε στον τελικό στα Χρυσοστόμεια όπου θα αντιμετωπίσει τον Μικρασιατικό που με την σειρά του κέρδισε τον Ατρόμητο.

Όπως δείχνει η ΦΩΤΟ ο διαιτητης Γκουβας με τους βοηθους Γκουγκαρη και Νικα εισερχονται στο τερραιν για τη συναντηση της Τριγλιας με τους νεους του Πανιωνιου

Oι κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν αύριο τον Μικρασιατικό, ο οποίος λύγισε τον Ατρόμητο με 1-0 χάρη σε γκολ που σημείωσε ένα λεπτό πριν την λήξη. Έτσι την Κυριακή στις 17.30 ο τελικός είναι Τριγλία-Μικρασιατικός. Να σημειώσουμε πως Ατρόμητος και Πανιώνιος κατέβηκαν με παίκτες από τις Ακαδημίες τους.

Όσον αφορά τον δεύτερο αγώνα η Τριγλία καθάρισε από νωρίς τον αγώνα με το πρώτο γκολ να το σημειώνει ο Ντάφλας στο 12΄, ενώ το 2-0 έγινε με αυτογκολ από σέντρα του Κότσι.

Τριγλία: Ιωσήπου, Καμβύσης, Τσακίρης, Νικολόπουλος, Πολυχρονάκης, Μακρής, Ντάφλας, Τσάγγαρης, Βουτσιώτης, Κότσι, Καλάβριας.

Έπαιξαν και οι: Καραγιάννης, Μητσόπουλος, Αρβανιτίδης, Αμπντουραχμάνι, Παπαδόπουλος, Μαντζεβελάκης, Ζαφειρόπουλος, Παπαδιονυσίου, Λημνιός, Βατίστας Χ. και Δ., Σολδάτος.

Οι αγώνες ήταν διάρκειας μιας ώρας, 30 λεπτά κάθε ημίχρονο.

Related posts

Τα αποτελέσματα στα παιχνίδια του Σαββάτου (10/3) στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Κλήσεις στις Μικτές ΕΠΣΑΝΑ για τις 5/12 και οι υπερπαρατηρητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (2/12 και 3/12)

Abola Team 3

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΑΝΑ για την διαγραφή του Βαγγέλη Καραμολέγκου που παραιτήθηκε και αντικαθίσταται από τον Βασίλη Δαρδαμάνη και οι διαιτητές στην ημιτελική φάση Παμπαίδων σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα

Abola Team 3