free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Τζώτζης: «Με έπεισαν ότι μπορώ να ποντάρω πάνω τους»

 

Τον ενθουσιασμό του από την απόδοση των παικτών του κόντρα στην Αλσούπολη εξέφρασε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης.

 

 

Ιδανικότερο «ποδαρικό» στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας σεζόν δεν θα μπορούσαν να περιμένου στον Α.Ο. Ιλίου.

Η ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα των βορειοδυτικών προαστίων μετέτρεψε σε θρίαμβο την αναμέτρηση με την Αλσούπολη, την οποία υπέταξε με 3-0 αναδεικνύοντας τπυχές της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται από το ξεκίνημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας όπως επίσης και το ταλέντο πολλών ανερχόμενων ποδοσφαιριστών.

Γεγονός το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον προπονητή Γιώργο Τζώτζη, ο οποίος τόνισε στο «Αbola.gr» τα εξής:

«Τα μηνύματα που μπορούν να εκληφθούν από τη συνολική εικόνα της ομάδας μας κόντρα στην Αλσούπολη είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

Αν και παραταχθήκαμε με τρεις ποδοσφαιριστές γεννημένους το 2000, ένα  του 1999 και έναν του 1998 δείξαμε πολύ καλά στοιχεία αναδεικνύοντας την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στις υποδομές μας, σε σημείο τέτοιο, όπου με έπεισαν ότι μπορώ να ποντάρω επάνω τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Επίσης, αισιοδοξούμε σε πολύ καλύτερη συνέχεια» ήταν το ξεκάθαρο σχόλιο του Γιώργου Τζώτζη, για να προσθέσει:

«Το γεγονός ότι στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα του διαμετρήματος του Αγίου Δημητρίου, νομίζω ότι θα αποτελέσει την καλύτερη δυνατή πρόβα ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος».

 

Related posts

Έμεινε ο σκόρερ Τζαμαλής στην Κηπούπολη

Abola Team 3

Ο Τάσος Στασινόπουλος νέος τεχνικός στην Ανθούπολη με συνεργάτη τον Γιώργο Κοπελάκη

Abola Team 3

Ανθούπολη-Γκυζιακός 0-2: Τρεις αποβολές στο παιχνίδι, με εννέα παίκτες τελείωσαν το ματς οι νικητές

Abola Team 3