free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Τσιάκαλος: «Καθρέφτης είναι ο αγωνιστικός χώρος!»

Το στίγμα του για την φετινή προσπάθεια του Αστέρας Χαϊδαρίου στον δεύτερο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ έδωσε ο τεχνικός καθοδηγητής Βασίλης Τσιάκαλος.

 

Όμιλος με πολλές ιδιαιτερότητες μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί αυτός, στον οποίο έπεσε ο Αστέρας Χαϊδαρίου, ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Η ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων κληρώθηκε με πολλές παραδοσιακές δυνάμεις  του χώρου του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, όπως οι Νεοπεντελικός, Κεραμεικός, ΑΕ Περιστερίου, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει ότι στη διάρκεια ενός «μαραθωνίου» κρίνονται οι κόποι μιας ολόκληρης περιόδου και κυρίως εντός του αγωνιστικού χώρου.

Υπέρμαχος της παραπάνω άποψης είναι ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας Βασίλης Τσιάκαλος, ο οποίος με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα παλέψει εμ όλες τις δυνάμεις τη; Για μία θετική παρουσία:

«Κληρωθήκαμε σ’ έναν αρκετά δυνατό όμιλο με ομάδες δυνατές , με παραστάσεις ανώτερων κατηγοριών, όπως οι Νεοπεντελικός, Κςεραμεικός, ΑΕ Περιστερίου, Ειρήνη Πετρούπολης, αλλά και με ομάδες που διαθέτουν γήπεδα μικρών διαστάσεων, όπως οι Άτλας Κυψέλης, ωστόσο είμαστε υποχρεωμένοι να δουλέψουμε σκληρά το διάστημα που έχουμε μπροστά μας, ώστε να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος.  Ό,τι και να πούμε τώρα, όμως τίποτε δεν μπορεί να εκφραστεί με σιγουριά για την εικόνα που θα παρουσιάσει η κάθε ομάδα . Στο γήπεδο θα φανούν όλοι. Καθρέφτης είναι ο αγωνιστικός χώρος» ήταν το αρχικό σχόλιο του Βασίλη Τσιάκαλου, για να προσθέσει:

«Θα αρχίσουμε να κάνουμε μία μίνι κατασκοπεία των αντιπάλων μας, ώστε να αρχίσουμε να αποκτούμε μία πρώτη εικόνα για τις δυνατότητές τους, αλλά και να πάρουμε μία πρώτη γεύση για το τί πρόκειται να συναντήσουμε στο νέο πρωτάθλημα. Με δουλειά μπορούμε να πετύχουμε πολλά και σ’ αυτό το πνεύμα θα κινηθούμε».

 

 

Related posts

Πετρίδης: «Διαθέτουμε πολλές λύσεις και βάθος ρόστερ»

Kώστας Παλαιολόγος

Πήρε και Βικάτο ο Αστέρας Χαϊδαρίου!

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Οχτώ αγώνες αύριο (4/10) για το Κύπελλο

Abola Team