free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Πάμε χωρίς κανένα άγχος»

Το στίγμα του για την νέα πρόκληση που περιμένει την ομάδα του έδωσε ο τεχνικός της Τερψιθέας Κώστας Βλάχος.

 

Με τις καλύτερες προοπτικές, αλλά και με  βλέψεις για μία αξιοπρόσεκτη πορεία, ρίχνεται η Τερψιθέα στην μάχη του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας. 

Οι «κυανόλευκοι», οι οποίοι την προηγούμενη σεζόν πανηγύρισαν την επιστροφή τους στην κορυφαία των ερασιτεχνικών κατηγοριών της Αθήνας, έπειτα από διάστημα οκτώ ετών, παρουσιάζονται πανέτοιμοι και το κυριότερο αποφασισμένοι να πετύχουν αρκετά σπουδαία πράγματα και να προσελκύσουν τα βλέμματα όλων επάνω τους 

Η πρεμιέρα του νέου «μαραθωνίου» βρίσκει την Τερψιθέα να δοκιμάζεται στην έδρα του ιδιαίτερα ενισχυμένου κι ανανεωμένου φέτος ΠΑΟ Ρουφ. 

Ο τεχνικός Κώστας Βλάχος μιλώντας στο «Αbola.gr» φρόντισε να αναδείξει την δίψα των ποδοσφαιριστών του για μία αξιόλογη πορεία, προσπαθώντας να τους απελευθερώσει: 

«Μπήκαμε πλέον στην τελική ευθεία ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος, που μας βρίσκει να αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυνατή κι οργανωμένη ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟ Ρουφ. Πάμε με ηρεμία και πίστη στις δυνάμεις μας να διεκδικήσουμε μία θετική παρουσία στο νέο πρωτάθλημα. Είμαστε ουσιαστικά μία καινούρια ομάδα, όμως αυτό το στιχείο δεν μας δημιουργεί κανένα άγχος Σίγουρα όλες οι πρεμιέρες κρύβουν ιδιαιτερότητες, όμως θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας συγκεντρωμένοι και ό,τι καλό προκύψει, θα είναι ευπρόσδεκτο» 

Μοναδικό ερωτηματικό για την τεχνική ηγεσία αποτελεί ο Στέφανος Στυλιανίδης, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού.

 

 

 

 

Related posts

Αστέρας… έτοιμος!

Abola Team

Ασημάκης Κώστας (ΓΣ Αργυρούπολης): “Ανάλογη συνέχεια”

abola10

Επιστροφή στην έδρα του το ¨Ηράκλειο” με νίκη, 3-0 το Χαϊδάρι

Mάνος Χρυσός