free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ‘χει … «Χ»άσ(ε)ι!

 

 

 

Αποκαρδιωτικός  ο Ολυμπιακός χρειάστηκε πέναλτι, ώστε να ισοφαρίσει τον μαχητικό Αστέρα Τρίπολης στο 93’ σε 1-1 με τον Τζούρτζεβιτς και να σώσει τον βαθμό.

 

Ένα άνευρος και υπερβολικά προβλέψιμος Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 του Αστέςρα Τρίπολης στο … άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης» μκαι πέταξε στη θάλασσα του Σαρωνικού δύο βθαμούς.,

 Για να είμαστε πιο δίκαιοι, τους βαθμούς τους απώλεσε η ομάδα της Τρίπολης, η οποία με τον Σάββα Παντελίδη στην άκρη του παγκου της κοίταξε κατάματα τους «ερυθρόλευκους» και κρατούσε στα δικά της χέρια το πολύτιμο «τρίποντο» μέχρι το 93’. Εκεί, όπου ο Ανδρούτσος κέρδισε πέναλτι όταν ύστερ ααπό δικό του σου τη μπάλα βρήκε στο χέρι του Ινγκλέσιας και ο Τζούρτζεβιτς από τα έντεκα βήματα ισοφάρισε  για το τελικό 1-1

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 54’ με εύστοχο πέναλτι του Μανιά, που προήλθε σαπό χέρι του Ρομάο έπειτα από γύρισμα του Ισβάλντο

Ο Χάσι αν και  άργησε, έβαλε Πάρντο και Εμενίκε, αντί των Μάριν και Καρσελά, με σκοπό να ζωντανέψει την κατάσταση

Kαι παραλίγο, στο 62 , ο Νιγηριανός να τον δικαιώσει. Όταν από τη σέντρα του Ζιλέ, ο Εμενίκε πήδηξε πιο γρήγορα από τον Ιγκλέσιας και με ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αθανασιάδη. Οποιος περίμενε την αντίδραση του Ολυμπιακού σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό απογοητεύτηκε καθώς οι Πρωταθλητές συνέχιζαν να μην μπορούν να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων που με διπλή ζώνη άμυνας κράταγαν μάλλον άνετα το σκορ.

Μάλιστα ο Αστέρας θα μπορούσε να είχε σκοράρει και δεύτερο γκολ, όταν στο 74, ο Δουβίκας έβγαλε για τον Καλτσά που νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Καπίνο.

Ο Χάσι έβγαλε τον Ρομαό για να βάλει τον Ανδρούτσο και τον Ζιλέ σε ρόλο δεύτερου στόπερ μαζί με τον Ενγκελς.

Ο Ολυμπιακός απείλησε σε δύο χρόνους, πρώτα με την κεφαλιά του Τζούρτζεβιτς στο 83 και στη συνέχεια ο Εμενίκε γύρισε το σώμα του αλλά το σουτ που έκανε έφυγε ψηλά άουτ.

Ο Αστέρας ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και στο 87, ο Δουβίκας βρέθηκε και πάλι απέναντι από τον Καπίνο με τον Ελληνα κίπερ να σώζει την κατάσταση.

Στις καθυστερήσεις , ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με πέναλτι που κέρδισε ο Ανδρούτσος που έκανε σουτ και η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Ιγκλέσιας και ο Τζούρτζεβιτς, από τα 11 βήματα ισοφάρισε .

Ολυμπιακός (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ζιλέ, Ένχελς, Ρομαό (78’ Ανδρόυτσος), Φιγκέιρας, Ζντιέλαρ, Οφόε, Μάριν, Σεμπά (57’ Πάρντο), Καρσελά (57΄ Εμενίκε), Τζούρτζεβιτς

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μαντίντα (77’ Κυριακόπουλος), Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Μανιάς (71’ Δουβίκας), Καλτσάς, Ισνάλντο (60’ Τσουκαλάς)

Related posts

Ο Γιώργος Μελάς το νέο αφεντικό στον Αχαρναϊκό

Abola Team 3

Πέρασε από την Καρδίτσα η Παναχαϊκή, απίστευτη ανατροπή από τον Αιγινιακό στην Football League!

Abola Team 2

Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Νίκος Αλέφαντος…

abola10