free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Το Ρουφ στην πρεμιέρα 3-1 την Τερψιθέα-Με τις ακαδημίες της “Αούστρια” μπήκαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο-Δηλώσεις και παρουσίες

Με ανατροπή στο σκορ το Ρουφ του Γιάννη Σιλεβίστα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος νίκησε στην έδρα του την αξιόμαχη Τερψιθέα με σκορ 3-1.

Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 9′ με κεφαλιά-ψαράκι του Σκουμπουρδή από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από κόρνερ του Μπονιάκου. Η ισοφάριση ήρθε νωρίς-στο 11′ για το Ρουφ με κοντινό σουτ του Κουτσοβέλη που δέχθηκε έτοιμο γκολ από τον προωθημένο αρχηγό της ομάδας Τριανταφύλλου μετά από μακρινό φάουλ του Τζώρτζη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κουτσοβέλης μετά από το συνεχές σκοράρισμα στα φιλικά άνοιξε από νωρίς λογαριασμό και στα επίσημα ματς. Στο 35′ ο Μπράτσι που δέχθηκε την μπάλα μετά από καραμπόλα που έγινε στην περιοχή της Τερψιθέας με τρομερό σε δύναμη κοντινό σουτ “εκτέλεσε” τον γκολκίπερ Εξαρχάκο ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 2-1 για την “Αούστρια”. Το τελικό 3-1 έγραψε στο 82′ ο Τζώρτζης με απευθείας φάουλ. Στο 37′ από εκπληκτικό συνδυασμό των παικτών του Ρουφ ο Τζώρτζης πέτυχε φοβερό γκολ το οποίο κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 59΄λανθασμένα υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ο Παππάς ο οποίος έφυγε από κανονική θέση και έμπαινε μόνος του. Στο 16′ ο Κουτσοβέλης πρόλαβε την έξοδο του Εξαρχάκου αλλά στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων ενώ στο 31′ η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ σε σουτ του Τζώρτζη. Κορυφαίοι του αγώνα οι Τριανταφύλλου, Τζώρτζης ενώ διακρίθηκαν επίσης οι Γαλάνης, Μπέρτζος, Χατζής από το Ρουφ και από την Τερψιθέα του Κώστα Βλάχου οι Μπονιάκος, Τσακλάνος, Γιαννακόπουλος, Σκουμπουρδής. Διαιτητικό τρίο Ε. Μαχαίρας, Αραβίδης, Κοκαρίδας. ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Τομπουλίδης, Γαλάνης, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Σαμαράς, Παππάς(72′ Ζήσης), Καρυπίδης(46′ Ε. Ασλανίδης), Κουτσοβέλης, Τζώρτζης(64′ Λαγκαδινός), Μπράτσι(48′ Χατζής). ΤΕΡΨΙΘΕΑ: Εξαρχάκος, Ριζάς, Δρακούλης, Γιαννακόπουλος, Κατσαμπάνης(66′ Σκούρας), Μπονιάκος, Σταθακόπουλος(53′ Μπελεβώνης), Τσακλάνος, Σκουμπουρδής, Νίκου, Μουράτης(85′ Μυλωνάς).

Τα “κλειδιά” της επιτυχίας του Ρουφ σίγουρα ήταν η γρήγορη ισοφάριση, η φοβερή παρουσία του Τριανταφύλλου όπως και του Τζώρτζη ο οποίος άλλαζε συνέχεια πλευρά και ουσιαστικά έπαιζε σε έναν ελεύθερο ρόλο ξεφεύγοντας από τους αμυντικούς αλλά και η πολύ καλή παρουσία στην επίθεση του Κουτσοβέλη. 

Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο συνοδευόμενες από παιδιά-παίκτες από τις ακαδημίες του Ρουφ όπου υπεύθυνος είναι ο Αντώνης Κουσουρίδης, φορώντας τις νέες εντυπωσιακές εμφανίσεις. Φυσικά το ματς παρακολούθησαν πολλοί γονείς των παιδιών, αρκετός κόσμος, ο πρόεδρος του Ρουφ Θοδωρής Κουνάδης και ο πρόεδρος της Τερψιθέας ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Αγγελάτος, ο Γιώργος Ξεπαπαδάκης, παράγοντες και παίκτες των δύο ομάδων.

Ο προπονητής του Ρουφ Γιάννης Σιλεβίστας στις δηλώσεις που έκανε στο Abola.gr και στην κάμερα του Abola.gr επισήμανε ότι σημαντικό ρόλο στην ομάδα του έπαιξε η γρήγορη ισοφάριση κάτι το οποίο παραδέχθηκε και ο γυμναστής της Τερψιθέας Τάσος Γραμματικόπουλος στις δηλώσεις που επίσης έκανε. Ο παίκτης του Ρουφ Γιάννης Τζώρτζης ανέφερε ότι είναι σημαντικό πως η ομάδα του κατάφερε να ξεπεράσει με επιτυχία τις παγίδες που κρύβει κάθε πρεμιέρα-εννοώντας το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ η Τερψιθέα ενώ ο αρχηγός του Ρουφ Θανάσης Τριανταφύλλου επισήμανε ότι η νίκη ήταν αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας όλων των παικτών.

Δείτε ολόκληρες τις δηλώσεις των Γιάννη Σιλεβίστα, Τάσου Γραμματικόπουλου, Γιάννη Τζώρτζη και Θανάση Τριανταφύλλου στην στήλη του Abola.gr ON CAMERA.

 

Related posts

Νέα εκπομπή στις γειτονιές της Αθήνας: Καλεσμένος ο Δημήτρης Σπυριδόπουλος

abola10

Η σειρά των διαδικτυακών μας εκπομπών συνεχίζεται με μία ακόμη διαφορετική συνέντευξη!

admin

Πρόσκληση για την φιέστα ανόδου από τον Χαραυγιακό

Abola Team 3