free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Η νίκη θα μας δώσει ψυχολογική ώθηση»

Στα οφέλη της νικηφόρας πρεμιέρας στάθηκε ο τεχνικός της ΑΕ Ηρακλείου Νίκος Παπαρούνης.

 

Ένα δείγμα των τεράστιων φετινών της δυνατοτήτων παρουσίασε η ΑΕ Ηρακλεόυ στην νικηφόρα της πρεμιέρας κόντρα στο Παλαιό Φάληρο.

Το ιδιαίτερα φιλόδοξο συγκρότημα των βορείων προαστίων αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο, ξεκίνημε με ευρεία νίκη , όπως μαρτυράει το τελικό 3-1 τη φετινή της προσπάθεια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Γεγονός, το οποίο επέφερε την απόλυτη ικανοποίηση στον τεχνικό Νίκο Παπαρούνη:

«Ξεκινήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Πήραμε μία νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει παρά πολύ και θα μας δώσει ψυχολογική ώθηση, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, δείξαμε πολύ καλή αγωνιστική συμπεριφορά, Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ, τα οποία μας όπλισαν με αυτοπεποίθηση  Στο ξεκίνημα το δευτέρου μέορυς ο αντίπαλός μας αντέδρασε, μείωσε το σκορ, αλλά και πάλι δείξαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση, βγάλαμε πάθος, πετύχαμε και τρίτο γκολ και γενικότερα στην συνέχεια δεν κινδυνεύσαμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του Νίκου Παπαρούνη,για να προσθέσει:

«Το πλέον ενθαρρυντικό στοιχείο είναι ότι αγωνίστηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές μας, που προέρχονται από τις υποδομές όπως οι Αντωνόπουλος, Χρήστου, Κατσούλης, Λύγκος, Αναγνωστόπουλος, οι οποίοι φανέρωσαν πολλές αρετές κι άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να έχουμε ομάδα που θα απαρτίζεται ως επί το πλείστον από γηγενείς ποδοσφαιριστές, ώστε η ομάδα να αποκτήσει τοπικιστικό χαρακτήρα».

 

 

 

Related posts

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ε.Π.Π.: Δηλώσεις Παπακανέλλου (vid)

abola10

Δίπλα στον Αλβανικό λαό η Νέα Ιωνία

abola10

Γκοβερίνος: «Πιο δυνατοί κι αποφασιστικοί τη νέα χρονιά»

Kώστας Παλαιολόγος