free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Προβατίδης και επίσημα στον Διαγόρα

Στην τελική ευθεία επίσης η μετεγγραφή του Κώστα Σκάρου που από το βράδυ της Τρίτης βρίσκεται στο νησί.

Το βέβαιο είναι ότι, ποδοσφαιριστής του Διαγόρα ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας είναι και επίσημα ο Στάθης Προβατίδης.

Ο έμπειρος αμυντικός που έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία του «γηραιού» το τελευταίο χρονικό διάστημα, επιστρέφει για τρίτη φορά στον σύλλογο της πόλης μας για να τον ενισχύσει στην αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της μετεγγραφής του Στάθη Προβατίδη:

«Για τρίτη φορά στην ποδοσφαιρική του καριέρα, θα φορέσει την φανέλα του Γ.Σ. Διαγόρας ο Στάθης Προβατίδης. Ο 35χρονος αμυντικός με την εμπειρία του αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στην ΄΄κυανέρυθρη΄΄ οπισθοφυλακή, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, έχοντας περάσει και από τις ομάδες Προοδευτική, Καλλονή, Θρασύβουλο, Αχαρναϊκό, Εθνικό Αστέρα και Ιωνικό (τελευταία του ομάδα).

Ο Προβατίδης, που έχει πλούσιο βιογραφικό με περισσότερες από 250 συμμετοχές στην Β’ Εθνική κατηγορία, αγωνίστηκε στον Γ.Σ. Διαγόρας τις περιόδους 2010-2011 και 2014-2015. Η διοίκηση του ΄΄γηραιού΄΄ τον καλωσορίζει ΄΄σπίτι του΄΄ και του εύχεται πολλές άλλες επιτυχίες».

Τώρα όσον αφορά στον τερματοφύλακα Νίκο Μπαμπανιώτη, η μετεγγραφή του στον Διαγόρα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αφού οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει και απομένει η ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί, η οποία αναμένεται από ημέρα σε ημέρα.

Σχετικά με τον Γιάννη Καρπαθάκη, ο νεαρός μεσοαμυντικός θα συνεχίσει τις προπονήσεις με τον «γηραιό», προκειμένου ο Νίκος Παντέλης να αποκτήσει πλήρη εικόνα για τις ικανότητες του, πριν κάνει την εισήγησή του.

Μία ανάσα από Κώστα Σκάρο

Όπως αποκάλυψε η «δσπορ», στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Διαγόρα βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής Κώστας Σκάρος. Το ρεπορτάζ της «δσπορ» επιβεβαιώθηκε πλήρως, καθώς ο 30χρονος μεσοαμυντικός έχει συμφωνήσει προφορικά με την διοίκηση του Διαγόρα και από το βράδυ της Τρίτης βρίσκεται στο νησί μας για να τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της μετεγγραφής του.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, μέσα στα απόμενα 24ωρα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για την απόκτησή του.

Συλλυπητήρια για τον Ηλία Καργάκο

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του ένθερμου φιλάθλου της ομάδας, Ηλία Καργάκου, εξέδωσε ο Διαγόρας.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Γ. Σ. Διαγόρας στο άκουσμα του άδικου και ξαφνικού θανάτου του ένθερμου φιλάθλου μας Ηλία Καργάκου, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του. Υπάρχουν στιγμές που η σκληρότητα του θανάτου υπερβαίνει την δυνατότητα της ανθρώπινης λογικής. Ο Ηλίας, ενεργό στέλεχος της τοπικής μας κοινωνίας, άνθρωπος της παρέας και του αθλητισμού, αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

 

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Και επίσημα κεκλεισμένων όλοι οι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων

abola10

«Εποχή Σάσσαλου στον Ακράτητο»

Κωνσταντίνος Περούλης

Τέλος ο Τρέχας από τον Ιάλυσο

Ρένος Γιαμπουράς