free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ρούπτσος: «Βελτιωμένοι με Χαραυγιακό»

Το έναυσμα για διαρκή αγωνιστική βελτίωση έδωσε ο προπονητής της ΑΕ Χαλαναδρίου Κώστας Ρούπτσος.

 

 

Η διαρκής αγωνιστική βελτίωση αποτελεί ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της φετινής περιόδου για τον προπονητή της ΑΕ Χαλανδρίου Κώστα Ρούπτσο. 

Η λευκή ισοπαλία της πρεμιέρας απέναντι στην νεοφώτιστη και ιδιαίτερα φιλόδοξη Αθηναίδα άφησε μία γλυκόπικρη γεύση στην ομάδα των βορείων προαστίων. 

Με τον τεχνικό Κώστα Ρούπτσο να δίνει το έναυσμα για μία ακόμη καλύτερη συνέχεια σε αγωνιστικό επίπεδο. Επόμενη πρόκληση που περιμένει την ομάδα, ακούει στο όνομα Χαραυγιακός.. Κόντρα στην ιδιαίτερα δημοφιλή και περυσινή πρωταθλήτρια ομάδα της Ηλιούπολη, το ζητούμενο για τον έμπειρο προπονητή αποτελεί μία καλύτερη εμφάνιση, όπως δηλώνει ξεκάθαρα στο «Αbola.gr»:  

«Στο αγώνα της πρεμιέρας με την Αθηναίδα είχαμε ένα συνδυασμό οργανωτικών και αγωνιστικών θεμάτων που δεν μας επέτρεψε να παρουσιάσουμε  αυτό ακριβώς που θέλαμε. Έχουμε εντοπίσει και δουλεύουμε όλη την εβδομάδα πάνω στην βελτίωση κάποιων προβλημάτων, κυρίως της ανάπτυξης του παιχνιδιού μας και προσδοκούμε ότι την Κυριακή απέναντι στην ομάδα του Χαραυγιακού θα παρουσιαστούμε βελτιωμένοι» ήταν το αρχικό σχόλιο του Κώστα Ρούπτσου, για να προσθέσει: 

« Είμαστε μια νέα και νεανική ομάδα και χρειάζεται υπομονή, όμως το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές μου δουλεύουν σκληρά και ποιοτικά, γεγονός που με κάνει αισιόδοξο για τη δύσκολη συνέχεια. Όπως είχα δηλώσει εξαρχής ο όμιλος μας είναι πολύ ισορροπημένος και αναμένονται σε κάθε αγωνιστική ανοιχτά αποτελεμεσματα σε όλους σχεδόν τους αγώνες. Δικός  μας στόχος είναι να βρεθούμε σε ικανοποιητικό επίπεδο απόδοσης μετά από τις 3-4 πρώτες αγωνιστικές και αυτή η απόδοση να διατηρηθεί και να βελτιώνεται στην πορεία του Πρωταθλήματος.

Related posts

Κουτσουδάκης: «Κάθε πρεμιέρα κρύβει δυσκολίες»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΟ: Με προσωπικό ασφαλείας και τηλεργασία…

Abola Team

Αρζένης: «Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι»

Kώστας Παλαιολόγος