free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Αντιδράσαμε και πήραμε τον βαθμό»

Στον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν οι παίκτες του την ναναμέτρηση με τον Ολυμπαικό Λιοσίων, στάθηκε ο τεχνικός της ΑΕ Ηρακλείου Νίκος Παπαρούνης.

 

 

Με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές της «απέδρασε» η ΑΕ Ηρακλείου από τη δύσκολη έδρα του Ολυμπιακού Λιοσίων 

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων αποδίδοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο, πήρε το 1-1 από τους «ερυθρόλευκους» και πλέον μπορεί να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία. 

Ο τεχνικός Νίκος Παπαρούνης μιλώντας στο «Αbola.gr» έδωσε το δικό του στίγμα: 

«Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα στην έδρα της, η οποία μόνο ως νεοφώτιστη δεν μπορεί να λογιστεί. Έγιεν ένα πολύ ενδιαφέρον ματς. Στο πρώτο ημίχρονο πέσαμε στην παγίδα του αντιπάλου, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά αντιδράσαμε και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Στη συνέχεια χάσαμε ορισμένες ακόμη ευκαιρίες, αλλά τελικά όπως κύλησε το παιχνίδι καλός είναι και ο βαθμός» ήταν το αρχικό σχόλιο του Νίκου Παπαρούνη, για να προσθέσει: 

«Αυτό που πρωτίστως μας ενδιαφέρει, είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα, η οποία στη συντριπτική της πλειοψηφία θα απαρτίζεται από γηγενείς της ποδοσφαιριστές, που θα μοχθούν για το καλύτερο! Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στο επόμενο πολύ δύσκολο, όσο και καθοριστικό παιχνίδι κόντρα στους Αγίους Αναργύρους, όπου θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

  

Related posts

Γκοβερίνος: «Μας λείπει μια νίκη να πάρουμε μπροστά»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΟ: Με κλήρωση οι κυπελλούχοι

abola10

Δυναμικά στο 2020 ο ΓΣ Αργυρούπολης!

abola10