free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τον Κώστα Κωτάκη πήρε ο Διαγόρας Αγ. Παρασκευής

Πολλοί αμφέβαλαν εάν ο Διαγόρας θα πραγματοποιούσε τελικά προσθήκη επιθετικού, μιας και οι μέρες περνούσαν, αλλά ο εκλεκτός δε βρισκόταν.

Όπως αποδείχθηκε όμως, οι αμφιβολίες τους έπεσαν στο κενό, αφού η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ολοκλήρωσε μια ακόμα προσθήκη, την τελευταία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αποκτώντας τον 22χρονο Κώστα Κωτάτη από την Επισκοπή Ρεθύμνου.

Ο νεαρός επιθετικός αγωνίζεται κυρίως ως περιφερειακός, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα ο πολύπειρος Λαζαρίδης θα παίρνει θέση εντός περιοχής, με τον Χρήστο Πελέκη να έχει αυτή την πολυτέλεια με βάση το ρόστερ. Ο Κωτάτης μπορεί να παίξει και στις δύο πτέρυγες, κάτι που θα δώσει την ευχέρεια στον προπονητή να προχωρά σε αλλαγές θέσεων στη διάρκεια ενός αγώνα. Ο Διαγόρας εξάλλου έχει ταχύτατους ποδοσφαιριστές μεσοεπιθετικά και αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί στα πρώτα ματς του πρωταθλήματος, απέναντι σε δύο εκ των φαβορί του 7ου Ομίλου.

Ο Κωτάτης είχε 9 ματς και 1 γκολ με την Επισκοπή Ρεθύμνου, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει επίσης από τη Football League με την Κέρκυρα, τον Πανηλειακό και τη Ζάκυνθο, ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν 2014-15 βρέθηκε και στην Ελβετία για λογαριασμό της Κιάσο. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής ήρθε στη Λέσβο και μάλιστα προπονήθηκε κανονικά στο Στάδιο «Κώστας Κεντέρης», υπό τις οδηγίες του νέου του προπονητή, ο οποίος τον υπολογίζει για το ματς της πρεμιέρας με τον Αήττητο, στα Σπάτα.

Πηγή: sportlesvos

 

Related posts

Παρελθόν Ανδρεαδάκης και Κατσιούλης από την Θύελλα Ραφήνας και ο Διαμαντής από το Λουτράκι

Abola Team 2

Απέκτησε Καλαϊτζίδη η Προοδευτική

Ρένος Γιαμπουράς

Αποχώρησε ο Τζιβίλογλου από τον Φοίβο Κρεμαστής

Abola Team 2