free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παρελθόν Ανδρεαδάκης και Κατσιούλης από την Θύελλα Ραφήνας και ο Διαμαντής από το Λουτράκι

Ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του με ομάδα της αρεσκείας του είναι πλέον ο Μπάμπης Ανδρεαδάκης ο οποίος μετά από δυο χρόνια αποχωρεί από τη Θύελλα Ραφήνας.

Ο Κρητικός άσος που ξεχώρισε με το σύλλογο της Ανατολικής Αττικής συναντήθηκε με τη διοίκηση της ομάδας και οι δυο πλευρές αποφάσισαν να πορευτούν από διαφορετικό μονοπάτι τη νέα περίοδο.

Ο Ανδρεαδάκης κατά τη διάρκεια της παραμονής του στους ‘πράσινους’ έδειξε ότι αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες στη θέση του στο Λεκανοπέδιο βοηθώντας παράλληλα και τους νέους παίκτες της ομάδας να αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες.

Πλέον οι ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του μπορούν να διαπραγματευτούν με τον ποδοσφαιριστή.

Ο Ανδρεαδάκης για όσους δεν γνωρίζουν εχουν αγωνιστεί σε Πανελευσινιακός, Ιωνικός, Χαϊδάρι, ΠΑΕ Θράκη, Δόξα Γρανίτης, Ρούβας και ΠΑΟ Κρουσώνα.

Ωστόσο ακόμη ένας ποδοσφαιριστής μετά τον Μπάμπη Ανδρεαδάκη αποχώρησε από τη Θύελλα Ραφήνας δίνοντας συνέχεια στα… διαζύγια. Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για τον πολύπειρο και εξαιρετικό τερματοφύλακα, Φάνη Κατσιούλη, ο οποίος αποχώρησε από τους ‘πράσινους’ και αναζητάει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Κατσιούλης που πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν μετά το β’ εξάμηνο έχοντας μεταγραφεί στους Ραφηνιώτες από το Χαλάνδρι ζήτησε από την ομάδα να αποδεσμευτεί και η Θύελλα δεν στάθηκε εμπόδιο.

Αποχώρησε από το Λουτράκι ο γκολκίπερ Ηλίας Διαμαντής.

Ο ικανότατος πορτιέρο που αποκτήθηκε πριν από δυο χρόνια από τον Βύζαντα Μεγάρων ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις των ‘οράνιε’ ωστόσο έφτασε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τα πρόσωπα που συνεργάστηκε και κυρίως το τεχνικό επιτελείο, τη διοίκηση και τους συμπαίκτες του ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι στα 48 ματς που αγωνίστηκε σημείωσε και ένα γκολ (!).

 

Related posts

Κάλεσμα της Προοδευτικής στον κόσμο της ομάδας για το ματς με Λουτράκι

Abola Team 2

Δυνατό φιλικό Πανασπροπυργιακού και Ηλυσιακού στις 13/8

Abola Team 2

Ο Ερμής Ζωνιανών 2-2 εκτός έδρας με τον Ηλυσιακό

Abola Team 2