free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σπάθας: «Πολύ περήφανος για τα παιδιά μου!»

Την ικανοποίησή του απο την συνολική εμφάνιση τωn παικτών του απέναντι στον Ιάλυσο, εξέφρασε ο τεχνικός του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας.

 

 

Με εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στον πολύ ισχυρό Ιάλυσο ξεκίνησε το Κερατσίνι τις υποχρεώσεις του στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό έκτο όμιλο της Γ’ Εθνικής. 

Ο τεχνικός των «ροσονέρι» Βασίλης Σπάθας λίγη ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Σχιστού είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, δίνοντας το σύνθημα για ακόμη καλύτερη συνέχεια: 

«Ηταν  ένα παιχνίδι όπως το περίμενα..Ντέρμπι. Απέναντι σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους, εμείς τους κοιτάξαμε στα μάτια και αν ήμασταν  πιο τυχεροί θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και τη νίκη στη φάση με τον Παπασπύρο που θα γινόταν το 2-0.Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά μου. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι ,στην επανάληψη οι αντίπαλοι μας πήραν μέτρα, τους το επιτρέψαμε βέβαια ,γιατί η τακτική μας ήταν να βγούμε σε αντεπιθέσεις και ο νόμος του ποδοσφαίρου μίλησε. Συνεχίζουμε.»

 

Από την πλευρά του ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος του Κερατσινίου Νίκος Μπερνιδάκης σμείωσε τα εξής:

«Ηταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο.  Δώσαμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και δικαιούμασταν τη νίκη. Το ματς αυτό τελείωσε και κοιτάμε μπροστά».

 

 

 

Related posts

Δύσκολες ώρες για τον πρόεδρο του Χαραυγιακού.!

Abola Team 2

Συμφώνησαν και τυπικά Βορύλλας-Τσίγκρος στον Πανθηραϊκό

Abola Team 3

Ο ΠΑΟ Ρουφ έδωσε τα χέρια με το Σταυριανό

Abola Team