free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παλαιόχωρα-Κηφισιά 1-1

Πολύτιμο βαθμό πήρε η Κηφισιά στα Χανιά απέναντι στην σκληροτράχηλη και ανταγωνιστική Παλαιόχωρα με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1.

 

Οι ‘κυανόλευκοι’ παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Δρακάκη στο 18′ μετά από λάθος της άμυνας, κατάφεραν να βρουν την απάντηση στις καθυστερήσεις. Συγκεκριμένα, ο Μιχελής βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με ωραία κεφαλιά ισοφάρισε χαρίζοντας στην ομάδα των βορείων προαστίων έναν σημαντικό βαθμό.

 

Το ματς είχε καλό ρυθμό με τους γηπεδούχους να πατούν καλύτερα στο α’ μέρος και την Κηφισιά να ανεβαίνει στην επανάληψη έχοντας δυο δοκάρια με τους Καιμακαμούδη στο 62′ και Κωνσταντινίδη στο 67′.

 

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ (Δημήτρης Μαγκαφινης) Πονηρός, Καζαντζίδης (90+2 Παπαδοπουλος), Σαμαράς, Θεοδωράκης, Κορνελάττος, Μανουσάκης Α., Κερμενίδης, Μαζιώτης, Δρακάκης (81′ Αθανασοπουλος), Μανουσάκης Δ. (88′ Τσαγκαράκης), Ζαιμιδης (68′ Κουλούρης).

 

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μαρκος Μαυροματης) Κυρίτσης, Τσαφταρίδης (68′ Μιχελής), Εσλερ, Τεγουσης, Καρακώστας, Μπουρδούβαλης, Ρεντζής, Τζελι (73′ Κοντογιάννης), Καιμακαμούδης (90+4′ Καραμπάς), Παναγιωτοπουλος, Παληαρουτας (56′ Κωνσταντινιδης)

Related posts

Παρελθόν ο Καλιαμπάκας από τον Παλληνιακό

Abola Team 2

Τα συλλυπητήρια του Αμπελακιακού στην οικογένεια του Αντώνη Τσαγκάρη

Abola Team 2

Μία πρόκριση ο ΠΟΑ και μία ισοπαλία στον πρώτο γύρο

Abola Team 2