free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αποκλεισμός στις λεπτομέρειες για το Κερατσίνι-Η τιμητική διάκριση στον Εθνικάρα-Τί δήλωσαν Βασίλης Σπάθας και Γιάννης Σιγάλας

Mετά από ένα απόλυτα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση, το Κερατσίνι αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου Πειραιά χάνοντας από τον Εθνικό με 0-1. 

Αμφότεροι οι προπονητές, Βασίλης Σπάθας και Θύμιος Γεωργούλης,  χρησιμοποίησαν στην πλειοψηφία τους παίκτες που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής , με τους “Ροσονέρι”  να έχουν στη  αρχική τους 11άδα  σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ιάλυσο, μόνο τον Λίτση.

 

Οι “Κυανόλευκοι”  ξεκίνησαν πιο  δυνατά  έχοντας κατοχή  μπάλας ,με το σουτ του Μακρυγιάννη στο 6ο λεπτό , ο οποίος συνέκλινε στον άξονα και  έκανε το σουτ που δεν βρήκε στόχο.

 

Στο 24 , ο Λεωνιδόπουλος κινήθηκε σε ρόλο αριστερού εξτρέμ ,έκανε τη σέντρα, αλλά προ του Χατζησάββα, πρόλαβε να διώξει σε κόρνερ ο Λίτσης. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Καραλής εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα πήρε παράξενη  τροχιά και κατέληξε στο αριστερό οριζόντιο δοκάρι του Φρατζεσκάκη.

 

Με τους “Ροσονέρι” να έχουν πρόβλημα στο κομμάτι της δημιουργίας και οργάνωσης παιχνιδιού, κάτι απόλυτα όμως φυσιολογικό, μιας και η ομάδα αυτή δεν έχει ξαναπαίξει σε επίσημο ματς.

 

Στην επανάληψη, ο κόουτς  Σπάθας έβγαλε τον Θωμαιδη και πέρασε τον Μπερνιδάκη, και στο 57, το Κερατσίνι έχασε την πρώτη του καλή ευκαιρία. Ο Λίτσης εκτέλεσε φάουλ  απο αριστερά, η μπάλα πέραζσε στον Αγγελάκη που βρέθηκε σε ρόλο φορ, αλλά η προβολή του έφυγε άουτ.

 

Στο 74, χάθηκε η σπουδαιότερη ευκαιρία για το Κερατσίνι, όταν ο Ντούλιας βγήκε στην πλάτη της άμυνας και σε ρόλο αριστερού εξτρεμ και για να σιγουρέψει το γκολ, έβγαλε τη μπαλιά  για τον Μπερνιδάκη που μάλλον αιφνιδιάστηκε από την απόφαση του συμπαίκτη του και έκανε σουτ που πέρασε λίγο άουτ.

 

Στο 90, το Κερατσίνι απώλεσε ακόμα μία ευκαιρία, όταν απο φάουλ του Ντούλια, η κεφαλιά του Μπερνιδάκη έφυγε άουτ.

 

Στην παράταση, το παιχνίδι έδειχνε να οδεύει προς την ισοπαλία και τα πέναλτι, αλλά στο 104 , ήρθε το 0-1.

 

Με τον Μακρυγιάννη να εκμεταλλεύεται το λάθος του Διάκου και μετά απο κόντρες να πλασάρει τον Φραντζεσκάκη.

 

Στο 107, ο σκόρερ είχε δοκάρι σε ενέργεια που πραγματοποιήσε  από ενέργεια του Μισέλ, ενώ στο 112, ο Κομνηνός έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια  με τη μπάλα να φτάνει στον Παυλάκη που έστειλε τη μπάλα αουτ.

 

Το Κερατσίνι έχασε μεγάλη ευκαιρία ,στο 118, όταν ο Γερόλυμος πρόλαβε τον Αγγελάκη και στην εξέλιξη της φάσης, ο  Πασαλίδης έκανε σουτ που βρήκε σε ετοιμότητα τον Βουτσινά.

 

Με τον έμπειρο κίπερ, να αντιδρά και πάλι ψύχραιμα στην κεφαλιά του Αγγελάκη στο 120.

 

Κερατσίνι: Φρατζεσκάκης-Σφυρογιάννάκης(90 Μπατής)-Παναγιωτόπουλος-Σιγάλας-Αγγελάκης-Λίτσης-Σιάνος(69 Ντούλιας)-Διάκος-Θωμαϊδης(46 Μπερνιδάκης)-Πασαλίδης-Γιακούπι(56 Καλογιάννης)

 

Εθνικός: Βουτσινάς-Πίσσας-Γερόλυμος-Μπένα-Πεχλιβανίδης(105 Κρητικός)-Λεωνιδόπουλος-Καραλής(67 Mισέλ)-Κατίδης-Χατζησαββας(70 Παυλάκης)-Σωπασής(86 Κομνηνός)Μακρυγιάννης.

Πρίν από  την έναρξη της αναμέτρησης, το Κερατσίνι τίμησε τον  κορυφαίο Φίλαθλο της Ελλάδας και του Εθνικού Γιάννη Μαντζουράνη. 

 

Συγκεκριμένα, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας ,κος Αντώνης Αραβαντινός, παρέδωσε τιμητική πλακέτα  στον “Εθνικάρα”, ενώ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας παρέδωσαν  δύο μπάλες, η μία από το τελευταίο παιχνίδι με τον Ιάλυσο και άλλη μία η οποία είχε τις υπογραφές όλων των παικτών.

 

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή μας κου Σπαθα καθώς και του ποδοσφαιριστή Γιάννη Σιγάλα μετά το τέλος του αγώνα.

 

Βασίλης Σπάθας: Ηταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν καθώς στην πλειοψηφία τους δεν έχουν παίξει μαζί όσον αφορά στην 11άδα . Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει το γκολ στη φάση του 70, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Παλέξαμε ,αγωνιστήκαμε και τα δώσαμε όλα. Πλέον κοιτάζουμε το παιχνίδι με το Λουτράκι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

 

Γιάννης Σιγάλας:   Ηταν ένα παιχνίδι   με πολύ σασπένς που θα μπορούσαμε να το είχαμε κερδίσει. Δώσαμε τα πάντα ,αλλά δεχτήκαμε το γκολ σε ένα κρίσιμο σημείο της παράτασης.  Αντιδράσαμε, αλλά δυστυχώς δεν μας έκατσε η φάση στο τέλος. Το επόμενο παιχνίδι με το Λουτράκι είναι  πολύ σημαντικό και πρέπει να βάλουμε το μυαλό μας αποκλειστικά σε αυτό το παιχνίδι.

Related posts

Rangers Est 1989: «Αν δεν αναλάβετε τις ευθύνες σας, αλλάξτε πόλη»

Abola Team 2

Σε ματς θρίλερ η Προοδευτική 3-2 τον Πέλοπα Κιάτου

Abola Team 2

Στον αέρα η συμμετοχή του Ηρακλή στα play offs μετά το μπλόκο του Άρη Παλαιοχωρίου!

Abola Team 2