free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Πρόκριση στα πέναλτι για τους Τράχωνες στο ματς με τον Μικρασιατικό

Το εισιτήριο που οδηγεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πήραν οι Τράχωνες στην διαδικασία των πέναλτι επικρατώντας με 2-0 του Μικρασιατικού στην Καισαριανή (2-2 καν. διαρκεια και παράταση).

Η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξε 2-2, ενώ στα πέναλτι επικράτησαν οι Τράχωνες 2-0 με τους Τσώνη και Προμπονά να είναι οι εύστοχοι. Το σκορ άνοιξε στο 15’ ο Ψαραδέλης, για να ισοφαρίσει στο 36΄ ο Νικολάου σε 1-1. Η απάντηση ήρθε με τον Αρώνη να κάνει το 1-2 στο 43’ και να λήγει το ημίχρονο 2-2 με εύστοχο χτύπημα φάουλ του Κολοβού Α. στο 45’. Κι έτσι να λήγει η κανονική διάρκεια και η παράταση. Για να επικρατήσει στα πέναλτι η ομάδα των Τραχώνων 2-0, όπως προαναφέρθηκε.

 

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ (Κωστας Σταμπουλίδης): Κωνσταντόπουλος, Γκουρνέλος, Καρατζάς, Βλάχος Θ. (46’ Μοροσάνου , 55’ λτ Βλάχος Π), Γκεμίσης, Κολοβος Η., Νταντής (98’ Ντουλάκης), Χαζίζας (76’ Τσέλιος), Πετρίτσης, Κολοβος Α., Ψαραδέλλης.

 

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Γιάννης Κουσάνας): Δράμπαλης,. Τσολάκος, Ζυγοκώστας (60’ Βαρέσης), Ποτουρίδης, Κολινιάτης, Τσώνης, Δημογιάννης (5’ λτ Αρώνης), Αυγέρης (55’ Κύλογλου), Προμπονας, Νικολάου (80’ Φούφας), Φατσέας

 

Related posts

Κοντά στις ευπαθείς ομάδες ο Σ. Π. Π. Α

admin

Τριάρα ο Απόλλωνας Χαλανδρίου

abola10

Εποχή Μπρούσαλη στον Κεραυνό Πετρούπολης