free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πρόκριση με… περιπέτεια για Χαλκίδα

Η Χαλκίδα νίκησε τον τυπικά γηπεδούχο Λήλα στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας με 2-1 και προκρίθηκε στους 16 του κυπέλλου Εύβοιας όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Χαλκίδας.

Το παιχνίδι κρίθηκε από τη διαφορά ποιότητας των δυο ομάδων, καθώς οι «νερατζούρι» κατόρθωσαν να μετατρέψουν σε γκολ τις δικές τους καλές στιγμές, ενώ αντίθετα οι  παίκτες του «λαμπαδηδρόμου» σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες.

Τρελός ρυθμός στο πρώτο 10λεπτο

Μόλις στο 2΄ ο Χαρτσιάς έκανε δυνατό σουτ μέσα από τη περιοχή η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυντικού και έφυγε κόρνερ. Η απάντηση του Λήλαντα ήρθε στο 6΄ Ο Δ. Αγγελάτος εκτέλεσε το φάουλ ο Τόουφρε τρύπωσε στη  μικρή περιοχή, έκανε τη προβολή  η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Ντουμάνη.

Στο 8΄ ο ΑΟΧ άνοιξε το σκορ. Παράλληλη πάσα του Ανέστη στο Παλιάτσιο που πλάσαρε εύστοχα το Μαντά από κοντά κάνοντας το  0-1. Δυο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. 9:25 Πολύ ωραία μπαλιά του Μαστροκώστα στον Σεϊνταράσι που βρέθηκε απέναντι στο Ντουμάνη το σουτ έφυγε έξω από το αριστερό δοκάρι.

Η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους καταγράφηκε στο 20΄ και ήταν πάλι για τον «λαμπαδηδρόμο».  Ο Μαστροκώστας βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ   το σουτ που επιχείρησε  μπλόκαρε ο Ντουμάνης.

Με γκολ η Χαλκίδα στην επανάληψη

Η Χαλκίδα διπλασίασε τα τέρματα της στο 53΄. Ωραία ενέργεια και γλυκιά σέντρα από τον Πολίτη κεφαλιά ψαράκι στη γωνία του Ανέστη και 0-2. Στο 75΄ το σουτ του Πολίτη πέρασε λίγο έξω από την εστία του Λήλαντα.

Φωτιά στο 85′

Και εκεί που το παιχνίδι είχε σβήσει και όλοι πίστευαν ότι ο αγώνας έχει τελειώσει ο Παλαιολόγος στο 85΄ έβαλε φωτιά στο ματς. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στο Καραχάλιο που έκανε το σουτ ο Ντουμάνης απέκρουσε ο Παλαιολόγος πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό σουτ μείωσε σε 1-2.

Μάλιστα δυο λεπτά αργότερα ο Λήλας έφτασε κοντά στην ισοφάριση.  Κόρνερ του Δ. Αγγελάτου κεφαλιά του Τόουφρε η μπάλα βρήκε στον Βαλκάνο και κατέληξε σε νέο κόρνερ. Το παιχνίδι έληξε με τη Χαλκίδα να χάνει δυο καλές ευκαιρίες στις καθυστερήσεις

Λήλας (Γ. Λάμπρου): Μαντάς, Τζάβρας (76′ Κικίδης), Μπούρικας Στ., Τόουφρε, Παλαιολόγος, Τσολάκος, Κουβούσης (70′ Ρωμανός), Γ. Αγγελάτος (46΄ Τσομπάνης), Σεϊνταράσι (46΄ Καραχάλιος), Ματσροκώστας, Δ. Αγγελάτος.

ΑΟ Χαλκίς (A.Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Βαλκάνος, Τσίγκρος, Γεωργίου, Καραμπάς (46′ Μπακομήτρος), Εμέκα, Λούκας, Ταυταρίδης (59΄ Παπαδάκης), Παλιάτσιος (66΄ Μπλάνκο), Ανέστης, Χαρτσιάς (46΄ Πολίτης).

 

Πηγή: starsports

Related posts

Τον Γωνιάδη απέκτησε το Λουτράκι

Abola Team 2

Παρελθόν και επίσημα ο Καραλής από τον Εθνικό

Abola Team 2

Τον Χριστουλάκη απέκτησε ο Πανασπροπυργιακός

Abola Team 2