free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Χολαργός-Σούρμενα 1-3 στο Κύπελλο

Τα Σούρμενα επικράτησαν εκτός έδρας με 3-1 του Χολαργού και πέρασαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Ο σύλλογος των βορείων προαστίων για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ,μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αρη Πετρουπολης έχει τρομερά παράπονα από τη διαιτησία.

 

Συγκεκριμένα, οι ‘κυανολευκοι’ εστιάζουν την… οργή τους στη φάση του δεύτερου γκολ των φιλοξενούμενων θεωρώντας ότι ο Φωστέρης παίρνει τη μπάλα από καθαρή θέση οφσάιντ.

 

Μόλις στο 2′ ο Κωνσταντίνου έκανε το 0-1, με τον Λαναρά στο 46′ να φέρνει το ματς στα ίσια με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Λυρα. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 25′ ο Πρέκας είχε δοκάρι. Η εισοδος του Δημογιαννη αλλαξε το ματς για τους ‘κοκκινους’, οι οποίοι στο 71′ με πέναλτι του Φωστέρη πήραν το προβάδισμα με τον ίδιο ποδοσφαιριστή λίγο πριν το τελος να διαμορφώνει το τελικο σκορ.

 

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Πετρος Τσιγκουλης) Προβίδας, Κωστελέτος (46′ Γερώνυμος), Ζώης Ν. (46′ Χάλος) Κατσαρός, Νταϊφώτης, Αλεβίζος, Καρράς, Καλαντζής (46′ Λυράς (70′ λ.τρ Καζάκος Π.), Τρυφιάτης, Καζάκος Α., Λαναράς.

 

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιαννης Μητρουσης-Γιωργος Καζαντζης) Αθανασόπουλος, Μετλίου (77′ Θυμιανος), Γκοβίλας, Φωτιάδης, Μπουγιούκος, Πρέκας (84′ Κουρουπάκης), Θεοδώρου, Μανωλιάδης, Φέρτης (63′ Δημογιαννης), Φωστέρης, Κωνσταντίνου (72′ Μαρινάκης)

 

Related posts

Την Πέμπτη (6/10) κληρώνει για την 4η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Αθήνας

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 19-20/11

Abola Newsroom

Έμεινε και ο Παπαθανάσης στην Αθηναϊδα

Abola Team 3