free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τέλος ο Δουβίκας όπως και ο Καλλιβωκάς στον Παναργειακό

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Παναργειακού ο Γιάννης Δουβίκας.

Ο ίδιος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και τώρα πλέον οι «λύκοι» τρέχουν για να καλύψουν το κενό του. Το θετικό για τον σύλλογο του Άργους είναι πως δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις το προσεχές σαββατοκύριακο και έχει μία εβδομάδα περιθώριο να βρει αντικαταστάτη.

Η ανακοίνωση:

«Ο Παναργειακός ανακοινώνει ότι ο προπονητής Γιάννης Δουβίκας αποχωρεί από την ομάδα για προσωπικούς λόγους. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Γιάννη Δουβίκα».

Ο ίδιος μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Παναργειακό δήλωσε:

«Αποχωρώ από τον Παναργειακό για προσωπικούς-οικογενειακούς λόγους. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους συνεργάτες μου, τους ποδοσφαιριστές και τέλος τους φιλάθλους του Παναργειακού. Εύχομαι στην ομάδα να έχει πάντα επιτυχίες.

Με εκτίμηση

Γιάννης Δουβίκας»

Ακόμα μία αποχώρηση είχαμε στον σύλλογο του Άργους. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Καλλιβωκάς δε θα συνεχίσει στους «λύκους» για λόγους που δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστοί. Έτσι, ο Παναργειακός μετρά μία ακόμα απώλεια μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Δουβίκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα του Α.Π.Ο.Παναργειακος ο ποδοσφαιριστής, Γιάννης Καλλιβωκάς. Ευχόμαστε στον κύριο Καλλιβωκά καλή σταδιοδρομία από εδώ και πέρα και πάντα επιτυχίες σε ότι κι αν κάνει, όπου κι αν βρίσκεται».

Related posts

Παρελθόν ο Σαπαλίδης από τον ΑΟ Καραβά

admin

Στο στόχαστρο της Καβάλας ο Καρλόπουλος

Ρένος Γιαμπουράς

Το «βιολί» του ο Αήττητος, 2-0 τον Αιολικό!

Abola Team 2