free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Έτοιμοι για Λουτράκι στο Κερατσίνι

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Κερατσινίου για την αναμέτρηξση κόντρα στο Λουτράκι, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου. 

Με τον Βασίλη Σπάθα και τον Πέτρο Βοιδονικόλα να πραγματοποιουν το τελευταίο χαλάρωμα πριν την σπουδαία αναμέτρηση στην οποία η ομάδα μας  θέλει τη νίκη  για να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο στη σεζόν μετά το 1-1 της πρεμιέρα με τον Ιάλυσο.

 

Για το παιχνίδι μίλησε ο άμεσος συνεργάτης του κόουτς ,Πέτρος Βοιδονικόλας που τόνισε:  “Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμας, όπως και όλα τα υπόλοιπα, όπως έχει διαμορφωθεί το πρωτάθλημα. Εχουμε “διαβάσει” το Λουτράκι ,που είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και το απέδειξε. Εμείς έχουμε κάνει την προετοιμασία μας και πάμε για να κάνουμε αυτό που πρέπει.”

 

Οσον αφορά στους παίκτες, για το παιχνίδι αναφέρθηκε ο Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης: “Καθε ματς είναι ιδιαίτερο σε ένα πρωτάθλημα που έχει 20 αγωνιστικές.  Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, αλλά όπως και εκείνοι, έτσι και εμείς έχουμε στόχο  τη νίκη.”

 

Αναλυτικά η αποστολή:

 

Μπότος-Φραντζεσκάκης-Τσουβαλτσίδης-Λίτσης-Μπατής-Αγγελάκης-Σιγάλας-Καρέλης-Σφυρογιαννάκης- Παναγιωτόπουλος-Διάκος-Ντούλιας- Πασαλίδης-Γκιάτης- Μπερνιδάκης-Σιάνος-Γιακούπι-Καλογιάννης-Σκεντεράι -Παπασπύρος.

 

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Σαμλίδης-Βαττής  και οι δύο κίπερ Λευκόπουλος και Κούμπουλα .

Related posts

Koύπα πάλι για τον ΟΦ Ιεράπετρας

Abola Team 3

Ανανέωσε με τον Παλληνιακό ο Ματσαδές των κρίσιμων γκολ

Abola Team 3

Επένδυσε στον τεχνικό Νίκο Κοτσοβό η Προοδευτική

Abola Team 3