free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στο 0-0 έμειναν Πανηλειακός-Καλαμάτα

Μοιράστηκαν βαθμούς και.. εντυπώσεις στον Πύργο Πανηλειακός και Μαύρη Θύελλα, για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με την ομάδα της Καλαμάτας να έχει ελαφρώς την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, στο 12ο λεπτό η Καλαμάτα ήταν εκείνη η οποία απείλησε πρώτη την εστία του Καπετανάκη, μετά από σέντρα του Παπουτσογιαννόπουλου και κεφαλιά του Ρονκάτο, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Επτά λεπτά αργότερα (19’) ο Πανηλειακός κέρδισε πέναλτι, μετά από χέρι του Καντούτση μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κρεββατάς, όμως ο Γκόζες έπεσε σωστά στη γωνία του και το απέκρουσε. Στο τέλος του ημιχρόνου, ο ρυθμός από τις δυο ομάδες έπεσε, οδηγώντας τις στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, αμφότερες οι δυο ομάδες μπήκαν με τον ίδιο ρυθμό στον αγωνιστικό χώρο, με τον Πανηλειακό, μάλιστα, να μένει με δέκα παίκτες, μετά και την αποβολή του Νιφορόπουλου γι σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Καλογερόπουλο στο 66’. Η εικόνα των δύο ομάδων δεν άλλαξε και το 0-0 παρέμεινε έως και τη λήξη του παιχνιδιού.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καπετανάκης, Νιφορόπουλος, Λεβαντής, Κολόκας, Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα, Σέχου(50’Μπουρλάκης), Κρεββατάς, Γκοτσούλιας, Σωτηρόπουλος

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ: Γκόμεζ, Παπουτσογιαννόπουλος(46’ Καλογερόπουλος), Καντούτσης, Καμινιώτης, Ζαχαρόπουλος, Κουρέλλας, Ρονκάτο(82’ Χελάς), Λιόλιος, Γουερέ, Τσεμπερίδης, Τσουλάκος(69’ Σαραντόπουλος).

Related posts

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Κωστόπουλου ο Αήττητος Σπάτων

Abola Team 2

Ανακοινώθηκε από Πανθηραϊκό ο Καμπόσος, αποκτήθηκαν και οι Παναγιωτόπουλος, Μαούνης

Abola Team 2

Συνεχίζει ο Αντώνης Αυλωνίτης στην Χαλκίδα

Abola Team 2