free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ιάλυσος-Ρόδος 1-1

Απο έναν βαθμό μοιράστηκαν Ιάλυσος και Ρόδος στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν στο Οικονομίδειο όπου και κατέληξαν στο 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Πινδώνη από νωρίς και ο Δελαπόρτας ισοφάρισε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου για τους «ερυθροκίτρινους». Κακό ποιοτικά το ματς με λιγοστές φάσεις και δοκάρι στο 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

 

 

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα φανταζόταν ο Πάρης Ανδράλας για την ομάδα του. Πριν καλά-καλά συμπληρωθούν τα δύο λεπτά στο ματς, ο Πινδώνης με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ανδρούτσο και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Δεν βγήκε ο ρόμβος στον Ιάλυσο Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης παρέταξε την ομάδα του με 4-4-2 σε ρόμβο, ωστόσο η επιλογή του δεν τον δικαίωσε. Μετά το γρήγορο γκολ η Ρόδος, έκλεισε σωστά τους χώρους και προτίμησε να παίξει με συμπαγή άμυνα και έκανε παιχνίδι αντεπιθέσεων. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά δίχως να μπορεί να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες στην εστία του Παναγόπουλου, παρά την επιλογή των εξαιρετικών δημιουργών, Φαβαλι και Δελαπόρτα. Ρίσκο ο Αλεξιάδης-Κοντά στο 0-2 η Ρόδος Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης έκανε την πρώτη διορθωτική του κίνηση με τον Καμπλιώνη να περνάει αντί του Αρχοντούλη. Ο προπονητής των γηπεδούχων ρίσκαρε αρκετά, κάνοντας πιο επιθετική την ομάδα του, προκειμένου να μπορέσει να διασπάσει την καλοστημένη άμυνα της Ρόδου. Ο Ιάλυσος συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία, αλλά η κλασική ευκαιρία άνηκε στην Ρόδο που άγγιξε το 0-2. Ο Ολιβέιρα στο 42΄ πλάσαρε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ανδρούτσου και οι «πράσινοι» έχασαν μοναδική ευκαιρία να πάρουν ένα ισχυρό προβάδισμα.

Το σκηνικό ήταν παρόμοιο στο δεύτερο μέρος με την Ρόδο να αμύνεται μαζικά και τον Ιάλυσο να προσπαθεί να διασπάσει την άμυνα και να φτάσει στην ισοφάριση. Ήταν δεδομένο πως χρειαζόταν μια ατομική έμπνευση για να «σπάσει» η πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων. Αυτή ήρθε από τον Γιώργο Δελαπόρτα που με εξαιρετική ενέργεια και σουτ από τα όρια της περιοχής στο 56΄ έφερε το ματς στα ίσα.

Στα τελευταία 30 λεπτά ο Ιάλυσος είχε την πρωτοβουλία συνεχώς στο ματς και η Ρόδος έκλεισε σωστά τους χώρους χτυπώντας με αντεπιθέσεις. Οι φιλοξενούμενοι κυρίως με τον Ολιβέιρα είχαν τις ευκαιρίες να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα, ενώ οι γηπεδούχοι παρά τις εμπνεύσεις των Δελαπόρτα και Φαβάλι, δεν βρήκαν την κλασική ευκαιρία για να ανατρέψουν το ματς. Ο Ιάλυσος απείλησε στο φινάλε με Πόποβιτς και Δελαπόρτα, αλλά δεν ήταν αρκετό και στο φινάλε η Ρόδος ήταν η ομάδα που βγήκε «κερδισμένη» στο Οικονομίδειο.

 

MVP: O Φαμπρίτσιο Πότσι έτρεξε αρκετά χιλιόμετρα στο χώρο του κέντρου, «κατέστρεψε» σε μεγάλο βαθμό το επιθετικό πλάνο των γηπεδούχων. Ο Αργεντινός κατεύθυνε με τον καλύτερο τρόπο την διπλή ζώνη άμυνας των «πρασίνων». Οι συνθέσεις

 

Ιάλυσος (Αλέξανδρος Αλεξιάδης): Ανδρούτσος, Τζουμάγκας, Παφιάκης (89΄ Σπάρταλης), Τσούπρος, Αρχοντούλης (30΄ Καμπλιώνης), Πετρούσης, Δήμας, Φαβάλι, Μπεγλέκτσης (72΄ Βλάχος), Δελαπόρτας, Πόποβιτς

 

Ρόδος (Πάρης Ανδράλας): Παναγόπουλος, Υμεραλιλάι, Κουρούπης, Αποστόλου, Μρκτσιάν, Πότσι, Σερτζίνιο (77΄ Καντιμοίρης), Αυγενικού (35΄ λ.τ Ολιβέιρα), Λέκκας (63΄ Πάλλας), Παβίσεβιτς, Πινδώνης (92΄ Δημητριάδης)

Related posts

Παρελθόν Κουσουρής και Τράκας από την Προοδευτική

Abola Team 2

Γ’ Εθνική: Όλα τα αποτελέσματα στους επτά ομίλους

Abola Team

Χωρίς Κασμερίδη αλλά με Κουράκη στην Αμαλιάδα ο Ηρόδοτος

Abola Team 2