free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: Προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι»

Στον βαθμό επικινδνότητας που συγκεντρώνει η αναμέτρηση με τον ΑΟ Χαϊδαρίου αναφέρθηκε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης.

 

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και το δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη που απορρέει από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του ΑΟ Περιστερίου θα υποδεχθεί ο Πανερυθραίκός τον ΑΟ Χαϊδαρίου.

Η ομάδα της Ερυθραίας, η οποία παιχνίδι με παιχνίδι βρίσκεται σε διαρκή αγνισιτκή άνοδο, θα επιδιώξει να τριτώσει τις νίκες της στο πρωτάθλημα, με τον τεχνικό Αντώνη Τσιμπάκη να στέκεται με δηλώσεις του στον βαθμό επικινδυνότητς; Που κρύβει η συγκεκειμένη αναμέτρηση

:«Πφροετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίιδ. Θ κληιθούμε να αντιμετωπίσουμε μία ιδιαίτερα δυνατή ομάδ,α όπως είναι ο ΑΟ Χαϊδαρίου,. Η οποία έχει ενισχυθεί τελευταία και παρουσιάζεται πολύ δυνατή κι αξιόμαχη. Αυτό το διάστημα έχουμε επικεντρωθεί κυρίως στην βελτίωση ορισμένων θεμάτων που αφορούν την τακτική μας και την αγωνιστική μας συμπεριφορά. Παρά την νίκη μας επί του ΑΟ Περιστερίου διέκρινα κάποιες αδυναμίες σε σημαντικές λεπτομέρειες, τις οποίες και προσπαθούμε να διορθώσουμε, ώστε να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για τις ανάγκες του συγκεκριμένου αγώνα».

 

 

 

Related posts

Βενάκης: «Από εμάς εξαρτάται η παραμονή»

Kώστας Παλαιολόγος

Πέτρος Θεοδώρου (Ήφαιστος Περιστερίου): “Είμαστε μια νέα ομάδα με νέα παιδιά και θα αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο την καινούργια σεζόν”

Τάσος Ζαφειρίου

Χατζηαλέξης: «Στέρεψαν τα λόγια, ώρα για πράξεις»

Kώστας Παλαιολόγος