free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Τεράστια η επιτυχία μας, πρωταγωνιστές οι παίκτες»

Στην σπουδαιότητα του «διπλού» επί του Ηρακλείου αναφέρθηεκ ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής

 

 

Με πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του ισχυρού Ηρακλείου με 1-0 ξεκίνησε το φιλόδοξο Πλααιό Φάληρο τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσις για τον καθοριστικό δεύτερο γύρο του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο συνιστά το επιστέγασμα της σκληρής δουλειάς που γίνεται από τον τεχνικό Γιάννη Γαζή και τους άμεσους συεργάτες και κατακτήθηκε με  πολύ πάθος από τους ποδοσφαιριστές,

 

Με τον τεχνικό Γιάννη Γαζή να πλέκει το εγκώμιο των παικτών του:

 

Πετύχαμε μία τεράστια επιτυχία σ εμία πολύ δύσκολη έδρα και επί μιας πολύ αξιόλογης ομάδας, όπως είναι το Ηράκλειο. Απόλυτοι πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες μου,οι οποίοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Πρόκειτια για μία σπουδαία ίκη, η οποία αναδεικνύει τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας μας.

 

Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε μόλις στο πρώτο λεπτό και αυτό το γεγονός όπλισε με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίηση στους παίκτες μου. Στο ρπώτο μέρος ήμασταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι, αφού δημιουργήσαμε και χάσαμε πληθώρα ευκιαριών να πετύχουμς και δεύτερο και τρίτο γκολ. Στο δεύτεο μέρος δεχθήκαμε πίεση, αφού το Ηράκλειο προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση,. Με έξυπνη τακτική όμως δεν επιτρέψαμε στους αντιπάλους μας να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί, με εξαίρεση τη φάση του 95ου λεπτού. Όλα καλά, συνεχίζουμε την προσπάθεια»

 

 

Related posts

Καθάρισε με την τελευταία δυάδα η Δάφνη Π. Φαλήρου!

abola10

Αρζένης: «Δύο και τρεις νίκες δεν μπορούν να κρύψουν τα προβλήματά μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Μοιρασιά στα Λιόσια για Ολυμπιακό και Ήφαιστο (1-1)

Abola Team