free page hit counter
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ατρόμητος 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Την εξαιρετική του πορεία συνέχισε ο Ατρόμητος.

Με… φωτοβολίδα του Μάντσον, οι Περιστεριώτες επικράτησαν 1-0 του Αστέρα, ο οποίος είδε τον Στυλιαρά να τους αφήνει με εννιά παίκτες και να έχουν δικαιολογημένα παράπονα από την διαιτησία! 

 

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέα με την ΑΕΚ ανέβηκε προσωρινά η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι (με 13 βαθμούς), στους 6 βαθμούς και στα χαμηλά… στρώματα της βαθμολογίας παρέμεινε αυτή του Σάββα Παντελίδη. 

 

Άδικη η πρώτη αποβολή του Καλτσά καθώς έχει προηγηθεί φάουλ του Γιαννούλη στον Κιβρακίδη, ενώ και η πρώτη κίτρινη που έχει δεχθεί ήταν αυστηρή. Αποβλήθηκε και ο Ιγκλέσιας, με τον Ουάρντα να παίρνει και τις δύο κάρτες από τον Αργεντινό χαφ! 

Μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης ήταν ο Μάντσον, που αποχώρησε τραυματίας στο 54΄ και στις τάξεις του Ατρόμητου υπάρχει πολύ έντονος φόβος για ρήξη χιαστού…

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηϊσαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον (54΄ Μπουσούλαζιτς), Ουμπίδες, Βασιλακάκης (67΄ Ντάουντα), Ντιγκινί, Ουάρντα, Μανούσος (90+4΄ Βασιλείου).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Τόνσο (55΄ Μανιάς), Ισνάλντο (55΄ Μαντίντα), Δουβίκας (65΄ Κυριακόπουλος).

Related posts

Νέο φιλικό ο Αχαρναϊκός με Απόλλωνα

Abola Team 2

Εθνικός Πειραιά: Ντύνει στα «κυανόλευκα» τον Βάντερσον

Abola Team

ΕΠΟ: Επίσημη η ματαίωση των τοπικών πρωταθλημάτων για το 2020-21

Γιώργος Ανανίδας