free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Τα Γλυκά Νερά 5-1 την Ατλαντίδα

ΤΑΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ γυρισαν στην φυσικη τουε έδρα και πιανοντας εξαιρετικη αποδοση σαρωσαν με 5-1 την Ατλαντίδακαι περνώνς  στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας ματς περισσότερο από τον Παλληνιακό.

.Το σκορ άνοιξε ο Χίσο στο 25’, ενώ το 2-0 ήρθε στην εκπνοή του ημιχρόνου (44’) από τον Γάσπαρη.Με την έναρξη του β  μέρους, η Ατλαντίδα έμεινε με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Μπενέκος, που τράβηξε και πέταξε κάτω τον Γάσπαρη, ο οποίος έβγαινε μόνος του απέναντι από τον Αραχωβίτη.

Με το αριθμητικό πλεονέκτημα η κατάσταση απλοποιήθηκε για τον ΑΟ Γλυκών Νερών, αφού στο 68’ ο Χίσο και πάλι έκανε το 3-0, ενώ στο 72’ ο Στίσι διαμόρφωσε το 4-0.

Οι γηπεδούχοι κατέβασαν στροφές και η Ατλαντίδα βρήκε γκολ στην αντεπίθεση, με σκόρερ τον Μαργέτη στο 76’, ενώ ως το τέλος ο ρυθμός ήταν πεσμένος. Πάντως, οι γηπεδούχοι βρήκαν κι άλλο γκολ στο 90’ με τον Στίσι να διαμορφώνει το τελικό 5-1.

Διαιτήτευσαν οι Μπερέτας, Μπουξμπάουμ, Ρούντος.ειχαν ευκολο εργο 

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Καταχανάκης, Συμβουλίδης, Μπέντας, Βατίστας, Γεωργάκας, Γιουβανέλλης, Αλεξίου (57’ Βάρδας), Νάνος (70’ Μπελεβέτης), Γάσπαρης (77’ Λάζαρης), Χίσο (82’ Μανιός), Στίσι.

ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ: Αραχωβίτης, Θεοδωράκης (83’ Καλφακάκος), Γιαννόπουλος, Περιβολάρης, Μπενέκος, Καββαδίας (46’ Κάτση), Καρακώστας (67’ Θεοδώρου), Κουφοκώστας, Σιούτης, Μαργέτης, Αναστασίου (54’ Τσιαδήμας).

Related posts

Συμμετοχή ο ΑΟ Κορωπίου στην Πανελλήνια Εθελοντική Δράση ” Let,s do it Greece ” και καθαρίζει τις παραλίες της περιοχής

Abola Team 3

ΠΑΟ Καλυβίων-ΑΟ Ατλαντίς 1-1

Abola Team 3

Παραίτηση Κώστα Μπεχλιβανίδη από τον Αστέρα Βάρης

Abola Team 3