free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στον Πανλευκάδιο στην Γ’ Εθνική το νέο δυνατό άλμα του εξελίξιμου γκολκίπερ Αλέξανδρου Ηλιάδη

Αυτή φαίνεται ότι είναι η αρχή της συνεχούς ανοδικής πορείας του ολοένα και ανερχόμενου 21χρονου γκολκίπερ Αλέξανδρου Ηλιάδη.

Αναφερόμαστε στο άλμα του νεαρού (γεννηθέντα 9 Απριλίου του 1996 με ύψος 1.83) στην Γ’ Εθνική με την φανέλα του Πανλευκάδιου στον οποίο μεταγράφηκε και με την φανέλα του οποίου αγωνίζεται την φετινή σεζόν.

Ο άριστος και σε χαρακτήρα αλλά και σε γνώσεις όπου μεταξύ άλλων έχει πάρει και δίπλωμα LOWER Αλέξανδρος Ηλιάδης πέραν της πλούσιας πορείας που έχει μέχρι τώρα παρά το νεαρό της ηλικίας του αξίζει να σημειωθεί ότι, είχε κληθεί από τον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα από τον Γ. Αμανατίδη μετά από ένα τουρνουά όπου τον είχε δει στην Ξάνθη, σε ηλικία 17 ετών.

Ο σπουδαίος γκολκίπερ Αλέξανδρος Ηλιάδης που το μόνο που δηλώνει είναι ότι στόχος του είναι να δουλεύει συνέχεια και σκληρά προκειμένου να φθάσει εκεί που θέλει και που το αξίζει, ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία του Φίλιππου Δράμας που είχε συνεργασία με τον Ολυμπιακό και μάλιστα από μικρός γνώρισε την πρώτη μεγάλη διάκριση αφού σε όλα σχεδόν τα τουρνουά αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας. Στην συνέχεια και συγκεκριμένα την σεζόν 2011-2012 πήρε μεταγραφή για την ΠΑΕ Καβάλας για τρία χρόνια αλλά μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στην Δ’ Εθνική συνέχισε μετά από μια πολύ καλή πρόταση που είχε στον Ηρακλή Μαυροβάτου Δράμας με τον οποίο έκανε 29 παιχνίδια και ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακός. Παράλληλα ήταν και στην Μικτή Δράμας ως βασικός παίκτης-γκολκίπερ και ως αρχηγός μαζί σε ηλικία 17 ετών αλλά επιλέχθηκε και στην περιφέρεια από τον Β. Μουρατίδη. Επίσης πήρε μέρος και στο τρίτο καμπ τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ όπου μάλιστα είχε τα καλύτερα εργομετρικά από όλους-από τους 84 συνολικά εκπαιδευόμενους τερματοφύλακες σε όλες τις ηλικίες. Για την σεζόν 2013-2014 αγωνίστηκε στην ιστορική Δόξα Δράμας στην Κ20 και συμμετείχε σε 14 αγώνες. Επίσης επιλέχτηκε από τον Κ. Παχατουρίδη για να εκπροσωπήσει την ΕΠΣ Δράμας σε μια ομάδα από επιλέκτους του Νομού, που συμμετείχαν σε τουρνουά στην Γερμανία όπου και εκεί προσέλκυσε τα βλέμματα πολλών. Την περίοδο 2014-2015 ενώ ήταν βασικός και αναντικατάστατος τερματοφύλακας στην Δόξα Δράμας στην Β’ Εθνική, ο σπουδαίος γκολκίπερ Αλέξανδρος Ηλιάδης ζήτησε να δοθεί δανεικός στον δημοφιλή Κεραυνό Κρηνίδων που εκείνη την εποχή ήταν στο Α’ τοπικό της Καβάλας προκειμένου να αγωνιστεί με τις οδηγίες του Κ. Παχατουρίδη. Την σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε με επιτυχία στην πολύ δυνατή Γ’ Εθνική στην Κύπρο με την φανέλα του Αχυρώνα Λιοπετρίου και ακολούθως μεταγράφηκε στην Τριγλία Ραφήνας. Κατά την φετινή σεζόν άφησε άριστες εντυπώσεις με την φανέλα του Πανλευκάδιου υπερσπιζόμενος τα γκολπόστ της ομάδας σε δύο ματς Κυπέλλου αλλά και σε όλα τα δυνατά φιλικά.

Related posts

Έπεσε στα …. μαλακά ο Εθνικός για τον ξυλοδαρμό στο διαιτητή Αλιάγα

Abola Team

Παίρνει τον Άλμπι Λένγκα η Ρόδος ενώ παρελθόν αποτελεί ο Μουσταφά Μπανγκούρα

Abola Team 2

Ανακοινώσεις και στόπερ έρχονται στον Διαγόρα

Abola Team 2