free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
21 Σεπτεμβρίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ο Ήφαιστος Περιστερίου 2-1 τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Διατήρησε την σταθερή πορεία του ο Ήφαιστος Περιστερίου του Θοδωρή Τρανού που αυτή τη φορά, έκαμψε το εμπόδιο του Θρίαμβο Χαϊδαρίου με 2-1.

Στο 62′ ο Κακλαμάνος με φάουλ έκανε το 0-1 δίνοντας το προβάδισμα στους Χαϊδαριώτες, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τα ηνία του αγώνα στα τελευταία λεπτά.

 

Στο 83′ ο Ήφαιστος κέρδισε πέναλτι και ο Χατζηπαναγιώτης αφού αστόχησε αρχικά στην επαναφορά ισοφάρισε σε 1-1, πετυχαίνοντας το πέμπτο του γκολ στα τελευταία έξι ματς.

 

Στις καθυστερήσεις ο Ήφαιστος πίεσε περισσότερο και η χρυσή αλλαγή του Θοδωρη Τρανου, Γιώργος Μπότης με εκπληκτικό σουτ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

 

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία κυρίως για τη φάση του πέναλτι θεωρώντας την απόφαση ανύπαρκτη.

 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Θοδωρης Τρανός) Καπάνταης (62′ λ.τρ. Σαϊτης), Τσιάνος, Σφίχτης, Μουρκάκης Ντάτσι, Κυριακόπουλος, Βλασόπουλος (46′ Μπότης), Κιτσόπουλος (82′ Τσαγρής), Νησαριώτης, Χατζηπαναγιώτης, Χίος (62′ Ζώγκος).

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Διονύσης Κατραμάδος) Γιαννόπουλος, Δάρρας, Μπάκας Α., Μαούνης, Μπάρκας, Τσιούλος, Μπανιάς, Κακλαμάνος, Μπάρδης (58′ Μπάκας Π.), Εγιουρούμ (82′ Κιουρξής), Τσαγιάννης.

Related posts

Φουλάρει το Αιγάλεω, ανεβαίνει ο Μικρασιατικός, ισοπαλίες Αθηναϊκός & Ηλιούπολη

Abola Team 3

Εκπληκτική η Πεύκη του Γιώργου Κοϊντόση 5-1 εκτός τον Φωστήρα Ηλιούπολης

Abola Team 3

Επέστρεψε ο Μπάκας στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου που ανακοίνωσε και Κούτρο

Abola Team 3