free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΠΕΙΡΑΙΑ

5Χ5 ο Φοίνικας Αγ. Σοφίας του Θανάση Παύλοβιτς, 4-1 το Χατζηκυριάκειο

Τρένο συνεχίζει ο Φοίνικας Αγ. Σοφίας του Θανάση Παύλοβιτς που αυτή την φορά νίκησε με 4-1 το Χατζηκυριάκειο και έφθασε τις πέντε συνεχόμενες επιτυχίες.

Το σκορ για τον δημοφιλή Φοίνικα Αγ. Σοφίας άνοιξε στο 37′ ο Δρυγιαννάκης με δυνατό κοντινό σουτ. Στο 44′ ο Δούλος από αδράνεια της αντίπαλης άμυνας με ψηλοκρεμαστό σουτ το 2-0. Στο 52′ ο καλύτερος παίκτης του Χατζηκυριάκειου Χαλκιόπουλος με δυνατό σουτ μείωσε σε 2-1. Στο 55′ ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου Κουτσουναμέντος με σουτ στην κίνηση ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1 για τον Φοίνικα Αγ. Σοφίας. Στο 66” ο Κουτσουναμέντος είχε σουτ στο οποίο η μπάλα βρήκε την συμβολή των δοκών και έσκασε στο έδαφος χωρίς να περάσει όμως την γραμμή του τέρματος. Στο 89′ ο Κουτλής με κεφαλιά μετά από φάση διαρκείας έγραψε το τελικό 4-1.

Στο 18 σε ωραία ενέργεια του Τσαουσέλου η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ, στο 21′ οι παίκτες του Φοίνικα Αγ. Σοφίας σε έξοχο συνδυασμό στον χώρο του κέντρου “έκρυψαν” το τόπι, στο 24΄ο γκολκίπερ Σταυρίδης με έξοδο πρόλαβε τον Στεφανίδη που έμπαινε μόνος του. Στο 37′ σε σουτ του πολύ καλού Στεφανίδη απέκρουσε δύσκολα ο γκολκίπερ Σταυρίδης, Στο 43′ πάλι ο Σταυρίδης πραγματοποίησε σωτήρια απόκρουση σε τετ α τετ σουτ του Χαλκιόπουλου ενώ στο 48′ ο γκολκίπερ Κούβαρης μπλόκαρε την μπάλα προ του Αλούσι που έμπαινε μόνος του. Στο 60′ σε κεφαλιά του Πολίτη η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 68′ σε δύσκολο φάουλ του Νάνου απέκρουσε και πάλι εντυπωσιακά ο γκολκίπερ Σταυρίδης ο οποίος “απογειώθηκε” για να αποκρούσει ενώ στο 81′ ο Κούβαρης με πλονζόν αυτοθυσίας πρόλαβε τον Γιαννακοδήμο που έμπαινε μόνος του και ήταν έτοιμος για γκολ. Στο 87′ μετά από απανωτά σουτ του Δρυγιαννάκη τελικός αποδέκτης της μπάλας ήταν ο Γιαννακοδήμος στο σουτ του οποίου απέκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ Κούβαρης. Στο 80′ επίσης με ωραίο πλονζόν ο Σταυρίδης πρόλαβε τον Κούκουρα που έμπαινε μόνος του.

Διαιτητικό τρίο Πετρίδης, Γκολές, Σταμάτης.

Από τον Φοίνικα Αγ. Σοφίας από τον οποίο δεν υστέρησε κανείς πολύ καλοί ακόμα ήταν οι Άλκης Κουντουριώτης, Αντωνίου, Δρυγιαννάκης.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ: Σταυρίδης, Δεδούσης(56′ Νέστορ), Γούτης(72′ Λεβαντής), Αντωνίου, Κοντογιαννόπουλος, Αλούσι, Δρυγιαννάκης, Δούλος(65′ Κουτλής), Τσαουτσέλος(78′ Γιαννακοδήμος), Κουτσουναμέντος, Κουντουριώτης.

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ: Κούβαρης, Παπαθέου, Μπίντζος, Ζωγραφάκης(51′ Αλιάγας), Νίνος(46′ λ.τ. Κούκουρας), Μπάλιας, Στεφανίδης(85′ Κατεβάτης), Πολίτης, Κούτσης, Νάνος, Χαλκιόπουλος(85′ Κέκος). 

Related posts

Ολυμπιακός Κερατσινίου-Αργοναύτης 1-0

Abola Team 3

Το επίτιμο μέλος του Α. Ο. Ν. Φ. Πειραϊκός, κ. Αντώνης Ανούστης, βράβευσε τον παράγοντα της Ένωσης Ρέντη κ. Κώστα Χαλιάσο.

Ρένος Γιαμπουράς

«Έκλεισε» Λαζάκη η ΑΕ Νίκαια

Kώστας Παλαιολόγος