free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Θετικό το πρόσημο»

Την ικανοποίησή του για τη συνολική εικόνα της ομάδας του εξέφρασε ο προπονητής των Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας.

 

 

Την αήττητη πορεία τους στον ιδιαίτερα δύσκολο κι ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας συνέχισε ακάθεκτοι οι Τράχωνες με την ισοπαλία 1-1 που απέσπασαν στην έδρα του Παλαιού Φαλήρου. 

Απέναντι στο ιδιαίτερα φιλόδοξο κι ενθουσιώδες νεοφώτιστο συγκρότημα των νοτίων προαστίων, οι Τράχωνες απέδειξαν ότι δικαίως βρίσκονται στην κορυφή, μολονότι απώλεσαν τους δύο πρώτους τους βαθμούς. 

Ενδεικτικές της ικανοποίησης της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας είναι οι δηλώσεις του προπονητή Γιάννη Κουσάνα: 

«Δείξαμε πολύ καλά δείγματα γραφής, απέναντι σε μία πολύ δυνατή κι ανταγωνιστική ομάδα.  Συνολικά είανι θετικό το πρόσημο από τη αναμέτρηση με το Παλαιό Φάληρο. Περάσαμε από μία δύσκολη έδρα, βγάλαμε χαρακτήρα και συνεχίζουμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή των Τραχώνων, ο οποίος στη συνέχεια έστρεψε την προσοχή του στην επερχόμενη αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Χαραυγιακό: 

«Πλέον όλη μας η προσοχή εστιάζεται στο παιχνίδι Κυπελλου που μας περιμένει απέναντι στον Χαραυγιακό. Αντιμετωπίζουμε τον περυσινό φιναλίστ του θεσμού και θέλουμε να εμφανιστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Πρόκειται για μία αναμέτρηση γοήτρου πάνω απ’ όαλ και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Νίκη παραμονής για Θρίαμβο Χαϊδαρίου

abola10

Γαζής: «Σας ευχαριστώ πολύ όλους για όσα κάνατε!»

Kώστας Παλαιολόγος

Τσακόγιωργας: Με τον ιδρώτα των παικτών μου δεν παίζει κανείς!

abola10