free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα Κεραμεικός-Αρμενική

Στο 0-0 έμειναν Κεραμεικός και Αρμενική σε ένα ματς στο οποίο παρότι οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με πολυπρόσωπο κέντρο έγιναν φάσεις.

Στο 23 σε φάουλ που εκτέλεσε ο αρχηγός της Αρμενικής Μιχάλης Κουτής ο Τεπελένας έδιωξε την μπάλα με τα χέρια σε κόρνερ. Στο 45′ σε σουτ του Τομαρά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 56′ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ο Πετούα που έφευγε μόνος του για γκολ ενώ στο 64′ σε σουτ των Κοτζανάνη και Κουτή έδιωξαν πριν η μπάλα περάσει την γραμμή οι αμυντικοί του Κεραμεικού. Στο 70′ ο γκολκίπερ Ρεντζέπης πρόλαβε τον Πετούα που έμπαινε μόνος του ενώ στο 71′ σε δύσκολο σουτ του Τάφα έδιωξε με διπλή προσπάθεια και γροθιές την μπάλα σε κόρνερ ο γκολκίπερ Ρεντζέπης ο οποίος στο 82′ πρόλαβε τον Γιάνκολο που έμπαινε μόνος του. Στο 88′ οι του Κεραμεικού φώναξαν για χέρι αμυντικού σε κόρνερ του Τάφα. Ο Τάφα και ο αμυντικός της Αρμενικής Κοντιζάς (πολύ σπουδαίος παίκτης που έπαιζε με αρχοντικό στιλ) ήταν οι κορυφαίοι του αγώνα. Διακρίθηκαν επίσης: Από τον Κεραμεικό οι Γιάνκολο, Κυφωνίδης, Αλ. Κολάγκι, Μαρ. Κάτρης, Σταύρος Κάτρης, Μακρυπούλιας και από την Αρμενική οι Κουγιουμτζιάν, Μοχαμέντι, Κουτής, Ρεντζέπης, Γκίνη, Ζαχαράτος. Με λάθη ο διαιτητής Θωμόγλου, καλός ο πρώτος βοηθός Κατοίκος και άριστη η δεύτερη βοηθός Νιώτη. ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ(Δημήτρης Λυριτζής): Τεπελένας, Αλέξης Κολάγκι, Τζουγανάτος, Μαρ. Κάτρης(85′ Γριτσώνης), Μακρυπούλιας, Ζαφειράκος(61′ λ.τ. Τάφα), Τζέτζιας, Σταύρος Κάτρης, Γιάνκολο, Κυφωνίδης, Πετούα. ΑΡΜΕΝΙΚΗ (ΣΠΥΡΟΣ ΤΑΡΑΜΑΣ): Ρεντζέπης, Γκίνη, Κουγιουμτζιάν, Κοντιζάς, Κουκουνασούλης, Μοχαμέντι Έντι, Φασούλας(83′ Ράμα), Τομαράς(46′ Παγιαβλάς, 80′ λ.τ. Δημάκης), Δεληγιάννης, Κουτής, Κοτζαμάνης(72′ Ζαχαράτος).

Το ματς παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο γνωστός τεχνικός και βετεράνος άσος Χρήστος Πολύζος, ο σπουδαίος τεχνικός της Βουλιαγμένης Μανώλης Καπίρης και ο τεχνικός της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος.

Related posts

Διατήρησε το σερί και ελπίζει η Κηπούπολη που νίκησε 1-0 τους Αμπελόκηπους

Abola Team 3

Τα συλλυπητήρια του Ιάσονα για τον Βασίλη Κουκουβίνο

Abola Team 2

ΕΠΣΑ: Η σημερινή (7/11) αγωνιστική δράση στις τρεις κατηγορίες

Abola Team