free page hit counter
24.5 C
Αθήνα
16 Σεπτεμβρίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σομπότοβιτς: «Να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε»

Το στίγμα του για την κρτίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Χρυσούπολη, έδωσε ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς.

 

Την επαφή του με τις πρώτες θέσεις του βσαθμολογικού πίνακα του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ θέλει να διατηρήσει ακλόνητη ο Αστέρας Ζωγράφου, ο οποίος επισκέπτεται την δυαντή έδρα της Χρυσούπολης. 

Οι «κυανέρυθροι», οι οποίοι στις πέντε πρώτες αγωνιστικές μετρούν τέσσερις νίκε και μία ήττα, δεπίδοση, η οποία τους έχει φέρεις την τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 πόντους θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στην εξαιρετική εκκίνηση που έχουν διαγράψει μέχρι στιγμής 

Ενδεικτικές του τρόπου προσέγγισης της αναμέτρησης, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Πέτρου Σομπότοβιτς: 

«Πάμε να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε απέναντι σε μία δυνατή κι αξιόμαχη ομάδα, που διαθέτει πολύ δύσκολη έδρα. Από την πλευρά μας θα προσεγγίσουμε το ματς με ιδιαίτερη προσοχή και αυξημένη συγκέντρωση, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

Χωρίς Εξηντάρη και Ηλιόπουλο 

Με δύο πολύ σημαντικές απουσίες στη σύνθεσή, του,  θα παραταχθεί ο Αστέρας Ζωγράφου απέναντι στην Χρυσούπολη.  

Ο τεχνικός Πέτρος Σομπότοβιτς δν θα υπολογίζει σίγουρα στις υπηρεσίες των τραυματιών Τάσου Εξηντάρη που υποφέρει από θλάση στους προσαγωγούς, όσο και του Παναγιώτη Ηλιόπουλου, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του

Related posts

Με τον μοναδικό του λαό πάντα στο πλευρό του ο ΠΟΨ θα ξεπεράσει το άγχος

Abola Team 3

Συνεχίζει με τον Γιάννη Καπέλη η Α.Ε. Ελευθερούπολης

Ψαρρός: «Να αποδώσουμε το μάξιμουμ της απόδοσής μας»

Kώστας Παλαιολόγος