free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΑΟ Περιστερίου 2-1 το Χαϊδάρι

Ένα ακόμα σημαντικό τρίποντο πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο ΑΟ Περιστερίου που νίκησε με σκορ 2-1 αυτή τη φορά το Χαϊδάρι.

Συγκεκριμένα, τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η ομάδα του ΑΟ Περιστερίου που έφτασε τους δεκα βαθμούς συγκατοικώντας στην 6η θέση με Ηλιούπολη και Πεύκη.

 

Το συγκρότημα του Γιάννη Τάμπραντζη με γκολ των Λειβαδά στο 18′ και Μουτζούρη στο 23′ επικράτησε με 2-0 του Χαϊδαρίου και έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετικη κατάταση.

 

Για τους φιλοξενούμενους μείωσε στο 35′ ο Μουρεζίνης, ενώ οι παίκτες του Γιώργου Κιούρκου στάθηκαν άτυχοι αφού είχαν δυο δοκάρια στο 40′ με τον Περλέσι και στο 93′ με τον Κοτσολάκο.

 

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γιάννης Ταμπραντζης) Σκυριώτης, Αννιτσάκης (55′ Μπούζας Ι.), Κόδρας, Τασιούδης (83′ Λιαγκόζης Γ.), Μουτζούρης, Κωνσταντόπουλος, Λέτσι, Χέλμης, Κρεμμύδας (89′ Παληγεώργος), Ηλιάδης, Λειβαδάς (72′ Πλέστης Χρ. ).

 

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιωργος Κιουρκος) Μπακόλας, Χαλικιάς, Γκουντελίτσας, Γιαννουλάκης, Τουλούπης, Χριστούλης, Μουρεζίνης, Κοτσολάκος, Περλέσι (58′ Κοπανάς), Ντράμι (75′ Καμπεράι), Σπυρόπουλος.

 

Related posts

Στις 4 Ιουνίου εκλογές στην Νέα Ιωνία

Abola Team 3

Άγιος Δημήτριος: «Το έχετε καταντήσει χωράφι, η αδιαφορία καλά κρατεί»

Γιώργος Ανανίδας

Απολαμβάνει την γλυκιά μοναξιά της κορυφής ο ΠΑΟ Ρουφ

Παντελίδης Mάνος