free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Απολαμβάνει την γλυκιά μοναξιά της κορυφής ο ΠΑΟ Ρουφ

Ο ΠΑΟ Ρουφ επικράτησε της Θύελλας Αγίου Δημητρίου με 1 – 0 και μετά την χθεσινή… λευκή ισοπαλία της Ηλιούπολης στα Σούρμενα, απολαμβάνει την γλυκιά μοναξιά της κορυφής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟ Ρουφ ήταν καλύτερος και κατά την διάρκεια της αναμέτρησης και είχε αρκετές φάσεις για γκολ, όμως μόνο μία κατάφερε να την μετουσιώσει σε γκολ. Σ’ αυτή η άμυνα της Θύελλας ολιγώρησε, με τον Μπένα να κάνει το 1 – 0 με κοντινή προβολή. Ο σκόρερ του αγώνα αμέσως μετά είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα, για τον τρόπο του πανηγυρισμού του. Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως η δουλειά του Νίκου Παπαρούνη είναι εμφανή, σε μία ακόμα αναμέτρηση και μάλιστα λίγο ήθελε να ισοφαρίσει το παιχνίδι, όταν ο Παπανικολάου εκτέλεσε φάουλ, ο Λαναράς έπιασε την κεφαλιά, όπως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα.

 

 

 

Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΟ Ρουφ βρίσκεται μόνος πρώτος στην βαθμολογία με 25 πόντους, ενώ η Θύελλα έμεινε στους 6 βαθμούς και στην 15η θέση.
Οι διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Θωμόγλου, Μπαγιάς και Νταρακλίτσης

 

Δείτε εδώ τις φάσεις του αγώνα.

 

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Βενάρδος, Τομπουλίδης, Μπένα, Ανδρικός, Ψαρράς (90’ Τριανταφύλλου), Επιτροπάκης (69’ Σωτηριάδης), Τύρπος, Τεττέη, Ρούπι, Ζευκιλής (46’ Δανάσης)
ΘΥΕΛΛΑ: Ζαγαρέλος, Μπαλάσκας (86’ Τζέλφας), Νταλάκας, Παπανδρέου, Στεργιάκος, Μπαρδώσας, Χαλεπλιάν (67’ Κωστόπουλος), Νούλας (81’ Λαναράς), Κουκοβίνης, Παπανικολάου (90’ Νομικός), Μινάι

Related posts

Αγχωτική νίκη ο Κένταυρος Βριλησσίων (1-0)

Abola Team

Ο Ήφαιστος 2-0 εκτός τον Θρίαμβο Αθηνών

Abola Team 3

Η Αγ. Παρασκευή 3-1 τους Αγ. Αναργύρους

Abola Team 3