free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τριπλό «χτύπημα» για τα Ιλίσια 2004!

Στην απόκτηση των Νίκου Χαραλαμπόπουλου, Δημήτρη Γεωργαντζέλη και Κώστα Καβύρη προχώρησε η φιλόδοξη ομάδα, ενισχύοντας το ρόστερ της ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

 

 

 

 

 

 

Την μεταγραφική του αντεπίθεση ολοκλήρωσαν τα Ιλίσια 2004 με τον πλέον εμφατικό τρόπο!

Η διοίκηση του Παντελή Ξενιτίδη μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησε στην ένταξη τριών χαρισματικών παικτών, οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν ιδιαίτερα ποιοτικές επιλογές για τον προπονητή Περικλή Παπαζαφειρόπουλο, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας που περιμένει την φιλόδοξη ομάδα στην κρίσιμη συνέχεια του δευτέρου ομίλου της Β’ Κατηγορίας

Συγκεκριμένα, με τη φανέλα των Ιλισίων 2004 θα φιγουράρουν στο εξής ο 19χρονος αριστερός μπακ Νίκος Χαραλαμπόπουλος, που προέρχεται από τους Τράχωνες κι έχει να επιδείξει αξιόλογη θητεία στην Κ1-7 του Απόλλωνα,  ο 29χρονος φορ Δημήτρης Γεωργαντζέλης, που αποκτήθηκε από τον Γ.Σ. Καισαριανής και έχει αγωνιστεί και στο  παρελθόν στην ομάδα των Ιλισίων, αλλά και ο 22χρονος στόπερ και μέχρι πρότινος αρχηγός του Χαλκηδονικού Κώστας Καβύρης.

Προσθήκες που συνδυάζουν νιάτα και εμπειρία κι ενδέχετια να προσφέρουν πολλές λύσεις σε όλες τις γραμμές.

 

Παπαζαφειρόπουλος: «Πήραμε μία νίκη ψυχολογίας» 

Στον δρόμο των επιτυχιών επανήλθαν τα Ιλίσια 2004 με την δύσκολη, όσο ιδιαίτερα σημαντική τους νίκη επί του Αττικού με 2-0. Μία επιτυχία, η οποία συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση, πιστοποιώντας την ποιότητα της ομάδας. 

Ο τεχνικός Περικλής Παπαζαφειρφόπουλος στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στην αξία του «τριπόντου» 

«Πήραμε μία νίκη ψυχολογίας, η οποία αναμένεται ανα μας βοηθήσει πάρα πολύ ενόψει της καθοριστικής συνέχειας του πρωταθλήματος.  Κερδίσαμε μία πολύ δυνατή και αξιόμαχη ομάδα, η οποία μας δυσκόλεψε αρκετά, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις επιστράτευσε και το σκληρό παιχνίδι. Η προσοχή μας πλέον στρέφεται αποκλειστικά στην επόμενη πολύ δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στην Κηπούπολη, όπου θα προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να φανούμε τόσο το δυνατόν πιο συγκεντωμένοι»

 

Νοκ άουτ Βασιλόπουλος και Τσέλιος 

«Πύρρεια» αποδείχθηκε για τα Ιλίσια 2004 η νίκη επί του Αττικού. Ο λόγος έχει να κάνει με τους τραυματισμούς δύο βασικών στελεχών της ομάδας, οι οποίοι θα απουσιάσουν από την ερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στην Κηπούπολη. Ο λόγος για τον βασικό φορ Βαγγέλη Βασιλόπουλο, που αποχώρησε με διάστρεμμα, αλλά ακι τον δυναμικό στόπερ Χρήστο Τσέλιο, ο οποίος «κληρονόμησε» ράμματα στο φρύδι και θα προφυλαχθεί για ένα διάστημα μίας εβδομάδας.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Οριστικό το «λουκέτο» στα τοπικά πρωταθλήματα. Δεν πάρθηκε απόφαση για την Γ’ Εθνική…

Abola Team

Ο Γιάννης Ντόκος στην τεχνική ηγεσία του Άρη Χολαργού

Abola Team 3

Θωρακίζει τα μετόπισθεν ο Μικρασιατικός

admin