free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καρπούζας: «Η ομάδα έχει απίστευτη γκίνια!»

Στην απώλεια των ευκαιριών που χαρακτηρίζει την ομάδα του αναφέρθηκε ο τεχνικός του Αγίου Δημητρίου Αντώνης Καρπούζας, με αφορμή το εντός έδρας 0-0 κόντρα στον Γκυζιακό.

 

 

Με την …ατυχία τους τα έχουν βάλει στον Άγιο Δημήτριο με αφορμή την εντός έδρας ισοπαλία χωρίς γκολ στην οποία υποχρεώθηκαν από τον μαχητικό Γκυζιακό.

Αποτέλεσμα, που υποχρέωσε την «Μπάρτσα» να υποχωρήσει στην έκτη θέση του τρίτου απαιτητικού ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ με 9 πόντους στο ενεργητικό της και πλέον να βρίσκεται σε εγρήγορση, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας, που την περιμένει στον φετινό «μαραθώνιο»

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Αντώνη Καρπούζα, ο οπίος στάθηκε στην έλλειψη αποτελεσματικότητας που διακρίνει στην ομάδα του, ιδιαίτερα στα τελευταία παιχνίδια:

«Η ομάδα μας έχει απίστευτη γκίνια! Στο παιχνίδι με τον Γκυζιακό ήμασταν πάρα πολύ καλοί τακτικά, όμως για έναν ακατανόητο λόγο, δεν μπορέσαμε να μετατρέψουμε σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Μας λείπει το εύκολο γκολ. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ μεθοδικά στα τελειώματα, ώστε α αξιοποιούμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζοντια και να μην τις σπαταλάμε, αφού χάνοντια πολύτιμοι βαθμοί, οι οποίοι θα μετρήσουν καταλυτικά στην οικονομία του ομίλου και την κρίσιμη συνέχεια του πρωταθλήματος» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού του Αγίου Δημητρίου, για να προσθέσει:

«Λειτουργούμε θαυμάσια ως σύνολο, αφού δεν επιτρέπουμε στους αντιπάλους μας να μπουν καν στην περιοχή μας και θα πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Η προσοχή μας τώρα στρέφεται αποκλειστικά στην όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία μας ενόψει της αναμέτρησης με την Ιεράπολη»

 

.

 

Related posts

Γλέντησαν με την ψυχή τους στην Λαύρα Αργυρούπολης!

Kώστας Παλαιολόγος

Καρπούζας: «Μίλησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου!»

Kώστας Παλαιολόγος

Η Θύελλα Αγ. Δημητρίου 3-0 τα Μελίσσια

Abola Team 3