free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Απέκτησε Γκόφα και Χρόνη ο Πανιώνιος Καισαριανής

Στην ένταξη του 23χρονου μεσοεπιθετικού και του 19χρονου χαφ προχώρησε η φιλόδοξη ομάδα του Παναγιώτη Πρασσά (φωτό).

 

Την μεταγραφική του εξόρμηση συνεχίζει ακάθεκτος ο Πανιώνιος Καισαριανής!

 Οι ιθύνοντες του ιδιαίτερα φιλόδοξου συλλόγου μετά από συντοινισμένες ενέργεις προχώρησαν στην απόκτηση δύο ακόμη νεαρών και ιδιαίτερα ταλαντούχων ποδοσφαιριτών, οι οποίοι πληρούν όλες τις προδιαγραφές να αποτελέσουν σημαντικά εργαλεία τα χέρια του προπονητή Παναγιώτη Πρασσά ενόψει της καθοριστικής συνέχειας που πειρμένει την ομάδα στον ανταγωνιστικό τέταρτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ. 

Συγκεκριμένα, με την φανέλα του Πανιωνίου Καισαριανής θα φιγουράρουν πλέον ο 23χρονο μεσοεπιθετικό Αναστάσιος Γκόφας που αποκτήθηκε από τον Άγιο Θωμά και ο 19χρονος χαφ Θανάσης Χρόνης, ο οποίος εντάχθηκε στο ρόστερ με ελεύθερη μεταγραφή. 

Η αναμέτρηση με τον Κρόνο Αιγάλεω υπάρχει αυτή τη στιγμή στο μυαλό όλων στην ομάδα και αυτό αποδεικνύεται με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο από τις δηλώσεις του τεχνικού Παναγιώτη Πρασσά: 

«Η προσοχή μας εστιάζεται πλέον στην αναμέτρηση με τον Κρόνο Αιγάλεω, η οποία συγκντρώνει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Θα πάμε να παίξουμε την μπάλα μας, να εφαρμόσουμε το αγωνιστικό μας πλάνο, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυαντό αποτέλεσμα».

 

 

 

Related posts

Σπουδαία προσθήκη με Νίκο Κωνσταντακόπουλο για την Άμιλλα Περιστερίου

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Οι αγώνες της Κυριακής (7/4) σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team

επιστροφή μετράει ο Φωστήρας Καισαριανής, καθώς στο ρόστερ του θα ανήκει ο Θεοδωρής Χρυσαναστάσης.

Abola Newsroom