free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με Αναγέννηση Πετρούπολης»

Στον βαθμό επικινδυνότητας που κρύβει για την ομάδα του η επερχόμενη αναμέτρηση, αναφέρθηκε ο τενχικός του ΠΑΣ Γαλάτσι Θανάσης Ζαμπούρας.

 

 

Την επιστροφή του στον δρόμο των επιτυχιών θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει ο ΠΑΣ Γαλάτσι στην αναμέτρησή του κόντρα στην Αναγέννηση Πετρούπολης.

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων την προηγούμενη αγωνιστική έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίαςαπό την έδρα του Παράδεισου Αμαρουσίου (1-1), πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης στο 85ο λεπτό με τον Ντόναλντ Μπίλο.

Ο τεχνικός Θανάσης Ζαμπούρας στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στην ανάγκη η ομάδα του να προετοιμαστεί για ένα πραγματικό ντέρμπι και να μην επαρεαστεί από την βαριά ήττα της Αναγέννησης Πετρούπολης την περασμένη αγωνιστική στην αναμέτρησή της με τον ΑΟ Βύρων.

«Στην αναμέτρηση με τον Παράδεισο θεωρώ ότι σεγενικές γραμμές δν είχαμε την επιθιυμητή απόδοση. Αντιεμτωπίσαμε μία ιδιαίτερα ποιτική ομάδα, ιδιαίτερα από την μέση και μπροστά. Δεν ξεκινήσαμε καλά βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκρο, ωστόσο, στο δεύτεορ μέρος ανεβάσαμε στροφές και ισορροπήσαμε το παιχνίδι, Ισοφαρίσαμε αργά, αλλά και πάλι θεωρώ ότι είχαμε τις ευκαιρίες να φύγουμε ακόμη και με την νίκη» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή του ΠΑΣ Γαλάτσι, για να προσθέσει αναφερόμενος στην προσεχή κρισιμη αναμέτρηση που περιμένει την ομάδα του κόντρα την Αναγέννηση Πετρούπολης: 

«Η άποψή μουείναι κόντρα σητν Αναγέννηση Πετρούπολης μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλός μας προέρχεται από ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα και θα ψάξει κάτι θετικό, ώστε να φτιάξει τη ψυχολογία του. Από την πλευρά μας δουλεύουμε μεθοδικά, ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένο»

 

 

 

Related posts

Ζαμπούρας: «Να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με νίκη!»

Τζώτζης: «Παρουσιάσαμε πολύ καλό πρόσωπο»

Kώστας Παλαιολόγος

Με Βερυκάκη στο τιμόνι ο Γκυζιακός

Kώστας Παλαιολόγος