free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με νίκη!»

Το στίγμα του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω έδωσε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γαλάτσι Θανάσης Ζαμπούρας.

 

 

 

 

Αρκετά θετικά δείγματα γραφής παρουσίασε ο ΠΑΣ Γαλάτσι στην διάρκεια της σεζόν που μας αποχαιρετά.

 

Με αφορμή το γεγονός ότι η τελευταία αγωνιστική βρίσκει το συγκρότημα των βορείων προαστίων να αντιμετώπιζε εκτός έδρας τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω. Ο τεχνικός ηγέτης Θανάσης Ζαμπούρας έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα

«Θέλουμε να δώσουμε ένα θετικό τέλος σε μία αρκετά επιτυχημένη χρονιά. Πάντα η τελευταία εικόνα είναι αυτή που μένει και εμείς από την πλευρά μας επιθυμούμε να είμαστε αξιοπρεπείς και να δώσουμε μία θετική νότα στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, ευελπιστώντας ανάλογα και με τα άλλα αποτελέσματα του ομίλου στην κατάληψη μίας καλύτερης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα.

Θα παραταχθούμε με πολλά νέα πρόσωπα και παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία μας προσβλέποντας σε μία ικανοποιητική παρουσία» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή, για να προσθέσει: «Εδώ και 10-15 ημέρες έχουμε ήδη να σχεδιάζουμε τη επόμενη ημέρα. Ήδη αποσκοπούμε να έχουμε κάποιες πρώτες επαφές με παίκτες που πρόκειται να παραμείνουν ή και με ποδοσφαιριστές που ενδέχεται να αποκτηθούν»

 

 

Related posts

Απανωτά τα προβλήματα για το Θρίαμβο Αθηνών!

abola10

Ζαμπούρας: «Δεν … μπήκαμε ποτέ στο ματς»

Kώστας Παλαιολόγος

«Βόμβα» μεγατόνων με Γρηγόρη Παππά ο Άγιος Δημήτριος!

Kώστας Παλαιολόγος