free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ισόπαλο με σκορ 2-2 το ντέρμπι Ρόδος-Διαγόρας

Είχε αρκετό σασπένς το τοπικό ντέρμπι στην Γ’ Εθνική ανάμεσα στην Ρόδο και τον Διαγόρα που έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2.

Ο “Γηραίος” παρότι προηγήθηκε με 0-2 δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του σκορ μέχρι το τέλος, αφού οι αλλαγές που έγιναν από τα “Ελάφια” συνέβαλαν τα μέγιστα στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

 

Μόλις στο 8′ το σουτ του Πινδώνη πέρασε άουτ, ενώ στο 10′ ο Γεωργίου βρέθηκε σε θέση βολής όμως η μπάλα πέρασε έξω για λίγα εκατοστά.

 

Στο 14′ έγινε το 0-1, όταν ο Γιόνδης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Σουάνη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παναγόπουλου.

 

Στο 16′ το σουτ του Αυγενικού έφυγε ξυστά άουτ, ενώ στο 25′ ο Αυγενικού και πάλι τροφοδοτήθηκε από τον Παβισεβιτς όμως το σουτ που επιχειρησε σταμάτησε στα πόδια του Ρούνιτς. Στο 26′ ο Διαγόρας είχε την ευκαιρία να κάνει το 0-2, οταν ο Βελέτης βρήκε με μπαλα τον Γεωργίου στην πλάτη της άμυνας της Ρόδου ομως το σουτ του τελευταίου κατέληξε στο δοκάρι και πέρασε στη συνέχεια η μπάλα πέρασε άουτ.

 

Στο 30′ ο Μπανκγουρά βρέθηκε απέναντι από τον Στεφανάκο όμως πλάσαρε άστοχα. Στο 39′ η Ρόδος έφτασε κοντά στο 1-1 όταν ο Ρούνιτς ανέτρεψε εντός περιοχής τον Παβίσεβιτς με το διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι.

 

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Σερτζνιο όμως ο Στεφανάκος είπε ‘οχι’ διώχνοντας σε κόρνερ.

 

Το β’ μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους αφού κατάφεραν να κάνουν δυο τα τέρματα τους στο 49′.

 

Συγκεκριμένα, ο Σουάνης με ωραία μπαλια βρήκε τον Βελλίνη ο οποίος με κοντρόλ και σουτ δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Παναγόπουλο κάνοντας το 0-2. Η Ρόδος απάντησε άμεσα αφού 2′ αργότερα ο Μπανγκουρά με σουτ μείωσε σε 1-2.

 

ΤΟ τέρμα αυτό έδωσε φτερά στους παίκτες του Πάρη Ανδράλα, με τον Λέκκα στο 55′ να βλέπει το φάουλ που εκτέλεσε να καταλήγει στην αγκαλιά του Στεφάνου.

 

Στο 59′ ήρθε η ισοφάριση όταν ο Αυγενικού με ωραία ενέργεια έδωσε στον Σερζτίνιο, ο τελευταίος έστρωσε στον Πάλλα ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Στεφανάκο κάνοντας το 2-2.

 

Στο 65′ ο Στεφανάκος και πάλι δήλωσε παρών όταν απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Παβίσεβτις ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Τσόπελας έστειλε τη μπάλα υπό πίεση άουτ με σουτ.

 

Στο 71 η Ρόδος έφτασε κοντά στην ανατροπή όταν η προβολή του Μπανγκουρά σταμάτησε στο δοκάρι ενώ στην αντεπίθεση ο Διαγόρας άγγιξε το 2-3, όταν ο Παναγιωτίδης πλάσαρε μόλις άουτ.

 

ΡΟΔΟΣ (Πάρης Ανδράλας): Παναγόπουλος, Ζώνας, Κουρούπης, Μρκτσιαν, Υμεραλιλάι (46′ Τσόπελας), Πινδώνης (52′ Λέκκας), Πότσι (27′ Μπανγκουρα), Σερτζίνιο (66′ Αποστόλου), Αυγενικού, Πάλλας, Παβίσεβιτς

 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Νίκος Παντέλης): Στεφανάκος, Χειμωνέττος, Ευαγγελιδάκης, Προβατίδης, Ρούνιτς, Σκάρος (44′ Μπουρλάκου), Βελέτης, Γεωργίου (66′ Παυλίδης), Βελλίνης (87′ Καρπαθάκης), Σουάνης, Γιόνδης (72′ Παναγιωτιδης).

 

Related posts

Οι αναμετρήσεις της Γ’ Εθνικής για την 1η Αγωνιστική

Abola Team 2

Οι τιμές των εισιτηρίων στο ματς του Εργοτέλη με τον Εθνικό

Abola Team 3

Επιστροφή Κορτσινίδη στον Ερμή Ζωνιανών

Abola Team 2