free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πανέτοιμο το Κερατσίνι για το ματς με τον Πέλοπα Κιάτου-Τί δήλωσαν Βοϊδονικόλας, Παναγιωτόπουλος

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την ομάδα του Κερατσινίου που υποδέχεται τον Πέλοπα Κιάτου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του ομίλου που συμμετέχει. 

Στα αγωνιστικά, ο Βασίλης Σπάθας, δεν έχει στη διάθεση του τον Γιώργο  Ντούλια, ο οποίος είναι τιμωρημένος. καθώς και τους τραυματίες Σαμλίδη και  Καρέλη.  Ο Κος Σπάθας μίλησε στους παίκτες του και τους τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που έχει το εν λόγω ματς, με τους “Ροσονέρι” να μη θέλουν τίποτα λιγότερο από τη νίκη.

 

Για την αναμέτρηση της Κυριακής, μίλησαν στο apokeratsini ο άμεσος βοηθός του κου Σπάθα, Πέτρος Βοιδονικόλας και ο ποδοσφαιριστής ,Δημήτρης Παναγιωτόπουλος.

 

Πέτρος Βοιδονικόλας:  “Είναι ένα  από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν.  Εχουμε ξαναπεί ότι έτσι όπως είναι η δομή του Πρωταθλήματος δεν υπάρχει αναμέτρηση που δεν κυνηγάς για να πάρεις τη νίκη. Εμείς αφήνουμε πίσω  το παιχνίδι με τον Διαγόρα και εστιαζόμαστε στον Πέλοπα. Εχουμε  διαβάσει τον αντίπαλο μας, που με την αλλαγή προπονητή γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνος, καθώς πάντα τέτοιες αλλαγές  διαμορφώνουν αλλιώς την ψυχολογία μίας ομάδας.  Εχουμε μιλήσει με τους παίκτες, έχουν καταλάβει και εκείνοι πόσο κομβικό είναι το ματς και τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο.

 

Δημήτρης Παναγιωτόπουλος:  Δεν  χρειάζεται να πούμε πολλά . Είναι απο τα κομβικά παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε. Δεν υποτιμάμε τον αντίπαλο μας, αλλά οφείλουμε μέσα στην έδρα μας να είμαστε αυτοί που πρέπει. Το πρωτάθλημα είναι  ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και αγωνιστική με αγωνιστική, τα δεδομένα αλλάζουν και δεν είναι υπερβολή να πει κανεις ότι κάθε αγώνας είναι σαν τελικός.

 

 

Related posts

Στη Ρόδο και επίσημα ο Λένγκα!

Abola Team 2

Πήρε δανεικό από τον ΟΦΗ τον Μανιαδή ο Ερμής Ζωνιανών

Abola Team 2

Πλουσή και Σανταμούρη πήρε η ΑΕ Μυλοποτάμου

Abola Team 3