free page hit counter
18.5 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Ντόρτια» πρωτιάς ο ΄Ηφαιστος

 Εξαιρετικός ο Ήφαιστος θριάμβευσε με 4-1 της Νίκης Ρέντη στο «Στ. Μελισσουργός» και διατηρήθηκε ακλόνητος στο ρετιρέ του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

 

 

Σε παράσταση για ένα  ρόλο μετέτρεψε ο Ήφσιστος το τοπικό ντέρμπι του «Στ. Μελισσουργός» επικρατώντας της τυπικά γηπεδούχου Νίκης Ρέντη με 4-1! Αποτέλεσμα, που διατήρησε ακλόνητους τους «ερυθροκίτρινους» στην κορυφή του δευτέρου ομίλου της Α’ ΚατηγορίαςΜετά από ένα μέτριο πρώτο 15λεπτο, ο Ήφαιστος βρήκε ρυθμό και στο 20’ έχασε την πρώτη του σπυτδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν από συστημένη σέντρα του Κεδσανίδη από τα αριστερά, ο Μαναριώτης ίσα που δνε πρόλαβε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.Η υπεροχή των τυπικά φιλοξενούμενων  απέφερε καρπούς στο 28’. Ο Κεσανίδης πίεσε ψηλά τον Χιώτη και αφού έκλεψε την μπάλα μέσα στην επριοχή της Νίκης Ρέντη ανατράπηκε από τον αμυντικό των γηπεοδύχων, με τον διαιτητή Σφούνο να υποδεικνύει το σημείο του πέαλτι.

Ο Βασίλης Μαναριώτης ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών,ανοίγοντα ςμε ψύχραιμο τρόπο το σκορ για λογαριασμό του Ηφαίστου.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε ο Ήφαιστος το δεύτερο μέρος, αφού στο 47’ ο Κεσανίδης με καταπληκτική κάθετη τροφοδότησε τον Βασίλη Μαναριώτη, με τον φορ του Ηφαίστου να πλασσάρει υποδειγματικά τον Ζιάο για το 0-2

Το γρήγορο 0-2 απελευθέρωσε τους παίκτες του Ηφαίστου, οι οποίοι απέδωσαν ποδόσφαιρο αξιώσεων, για να έρθει στο 50’ το 0-3. Τζιώτης και Μαναριώτης «έκρυψαν» την μπάλα μετά από ένα εκπληκτικό τους συνδυασμό, που βρήκε τον Τζιώτης από κοντά να εκμεταλλεύεται την ιδανική ασίστ του Μαναριώτη και να γράφει το 0-3.

Η Νίκη Ρέντη μείωσε με τη «σέντρα» (51’) με γκολ του Ανδρέου, όμως ο Ήφαιστος, αφού αρχικά στο 83’ έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Σιδηρόπουλος, στο 90΄’ έφτασε την επιτυχία του σε διαστάσεις θριάμβου.

Ο Δημήτρης Καρακασίδης με καταπλητική ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Διαιτήτευσε ο Σφούνος. 

Νίκη Ρέντη: Ζιάο, Τσελίκα (88’ Σοσμανίδης), Μάζης, Χιώτης, Κέμπρασι, Γκιάνι (79’ Κουτρίδης), Καρώνης, Δημητρόπουλος Ι. (46’ Ανδρέου), Οσμανάι, Δασκαλάκης, Ππααδόπουλος (64’ Λαδιάς).

 

Ήφαιστος: Γεωργόπουλος, Σιδηξρόπουλος, Κεσανίδης, Τουρουντζής, Γκογκομήτρος, Παπαδάτος, Τζιώτης (67’ Καρακασίδης), Πήττας (89’ Σβόλης), Μαναριώτης, Τσεσμένογλου (65’ Φλορέα), Μυλωνάς (89’ Σβόλης).

 

 

 

Related posts

ΑΣ Ποντίων: “Στεκόμαστε στο πλευρό της διαιτησίας”

Abola Newsroom

ΑΣ Ποντίων-Νίκη Ρέντη 0-1

Abola Team 3

Παρελθόν ο Νίκος Μαρωνίτης από τον Ήφαιστο

Abola Team 3