free page hit counter
18.5 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Πολύτιμος ο βαθμός»

Στην αξία της εκτός έδρας ισοπαλίας απέναντι στον Θρίαμβο Αθηνών αναφέρθηκε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής.

 

 

Την αξιομνημόνευτη πορεία του στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ επιβεβαίωσε οτο Παλαιό Φάληρο με την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 που απέσπασε στην έδρα του θριάμβου Αθηνών.

 Ο τεχνικός Γιάννης Γαζής στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στην αξία του βαθμού της ισοπαλίας, βάσει και της εξέλιξης της αναμέτρησης:

«Βρεθήκαμε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, δεχόμενοι ένα γκολ από στημένη φάση, παρόμοιο με αυτά που ΄πεχουμε δεχθεί κατά κόρον στα τελευταία μας παιχνίδια. Από το …πουθενά και χωρίς να έχουμε απειληθεί ιδιαίτερα, βρεθήκαμε να κυνηγάμ στο σκρο απεναντι σε μία ομάδα, που είχε τρομερό πάθος. Τελικά καταφέραμε έστω καις το τέλος να ισοφαρίσουμε το ματς και να πάρουμε ένα βαθμό, ο οποίος είναι πολύ πολύτιμος για τη προσπάθεα που καταβάλλουμε.

 Η προσοχή μας πλέον εστιάζεται στην προεσχή κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων., Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες που καλούμαστε να αντιπαρέλθουμε, αφού αντίπαλός μας θα είναι μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα, όμως δείχνουμε διατεθειμένοι να υπερασπιστούμε την έδρα μας».

 Τις πολύτιμες υπηρεσίες του Μπάμπη Παπανδρέου θα στερηθεί μέχρι το τέλος της σεζόν ο τεχνικός Γιάννης Γαζής, αφού ο εν λόγω παίκτης αναχώρησε με προορισμό την Ελβετία για επαγγελματικούς σκοπούς.  

Related posts

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: «Αρχηγέ γρήγορα κοντά μας»

abola10

Σωτήρης Παπαϊωάννου (ΑΟ Χαϊδαρίου): “Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να είμαστε και θα είμαστε μέχρι τέλους στη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος”

Τάσος Ζαφειρίου

Η κλήρωση του πρώτου ομίλου της Α’ Αθηνών

Abola Team