free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Θετικότατος ο φετινός απολογισμός»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την φετινή εικόνα και πορεία της ομάδας του παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Αθηναϊκού Χρήστος Κιούρκος

 

 

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε ο Αθηναϊκός  μία επιτυχημένη σεζόν θριαμβεύοντας με το χορταστικό 6-3 του ενθουσιώδους Απόλλωνα Χαλανδρίου.

 

Σ’ ένα ματς που είχε εορταστικό χαρακτήρα, απόρροια της αξιοζήλευτης πορείας που πραγματοποίησαν οι Βυρωνιώτες, ο τεχνικός Χρήστος Κιούρκος είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχές σε πολλούς πιτσιρικάδες που προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομών.

 

Με τους τελευταίους να … αρπάζουν την ευκαιρία από τα μαλλιά και να αναδεικνύουν πτυχές του πλούσιου ταλέντου τους.

 

Με αφορμή την ολοκλήρωση της εφετινής σεζόν ο Χρήστος Κιούρκος έκανε έναν μίνι απολογισμο, εκφράζοντας την απόλυτη ικανοποίησή του από τα «πεπραγμένα» των «ερυθροκιτρίνων».

 

«Ολοκληρώσαμε με τον καλύτεο δυνατό τρόπο μία άκρως επιτυχημένη χρονιά! Ευχαριστήσαμε τον κόσμο μας με ένα πολύ όμορφο θέαμα κι ανοικτό παιχνίδι, όπως μαρτυράει το τελικό σκορ και γενικότερα τελειώσαμε τη χρονιά με 50 πόντους. Συνολικά εκτιμώ ότι ο  απολογισμός που προκύπτει είναι θετικότατος,. Αφού υλποιήσαμε τους στόχους που είχαμε θέσει από το ξεκίνημα της σεζόν. Συγχαρητήρια στους άμεσους πρωταγωνιστές, που είναι οι ποδοσφαιριστές. Τώρα τον λόγο τον έχει η διοίκηση, ώστε να πα΄ρει τις καίριες αποφάσεις που αφορούν την επόμενη σεζόν»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Βενάκης: «Να μην μας αποπροσανατολίσει η πρόκριση επί της Καλλιθέας»

Kώστας Παλαιολόγος

Εξέλεσε ισχυρό διοικητικό κορμό ο Απόλλων Χαλανδρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Δεν «χ»άρηκε η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

abola10