free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Αισθάνομαι μόνο υπερηφάνεια γι’ αυτή την ομάδα!»

Το εγκώμιο των ποδοσφαριστών τους για τη συνολική τους εφετινή προσπάθεια έπλεξε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης

 

 

 

Κάθε λόγο να αισθάνονται ευχαριστημένοι με τα εφετινά τους επιτεύγματα στον ιδιαίτερα απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ έχουν στην Κοψαχείλα.

 

Η ομάδα των νοτίων προαστίων ολοκλήρωσε με τον ιδανικότερο τρόπο τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις επικρατώντας εκτός έδρας της ισχυρής Άμιλλας Περιστερίου με 1-0.

 

Γεγονός το οποίο της επέτρεψε να τερματίσει στην τρίτη θέση με τον ιδιαίτερα ικανοποιητικό απολογισμό συγκομιδής των 64 πόντων, ο οποίος ωστόσο δεν στάθηκε αρκετός, ώστε να οδηγήσει την ομάδα στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου. Κι αυτό διότι οι Κένταυρος Βριλησσίων και Μελίσσια ήταν τα … τρένα του ομίλου.

 

Παράμετρο, την οποία τόνισε ο τεχνικός Αντώνης Κουφογιαννάκης:

«Είμαστε όλοι μας ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για τη πορεία που έοχυμε διαγράψει φέτος. Αισθάνομαι μόνο υπερηφάνεια γι’ αυτή την ομάδα

 

Πήραμε 64 πόντους σε αυτόν τον όμιλο κι όμως δεν κατορθώσαμε να Βρεθούμε στα μπαράζ της ανόδου. Ολοκληρώσαμε με τον ιδανικότερο τρόπο την εφετινή καταπληκτική σεζόν και θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα τους ποδοσφαιριστές μου για όσα πέτυχαν εφέτος. Αυτοί είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές».

 

 

 

 

 

Related posts

Σομπότοβιτς: «Χάσαμε σημαντικό έδαφος»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπουγάς: «Χρειαζόμαστε πάση θυσία τη νίκη»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Νέος… φύλακας άγγελος ο Κουρουπάκης

abola10