free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Συγκινητικό μήνυμα του Μιχάλη Σπανού με αποδέκτη τον Γιάννη Καπέλη

Τον εκλεκτό του φίλο, συμπαικτη και συνοδοιπόρο του Γιάννη Καπέλη, έχρισε ως επόμενο αρχηγό της Ελευθερούπολης ο Μιχάλης Σπανός

 

 

 

Ιδιαίτερες είναι οι στιγμές που βιώνει τις τελευταίες ημέρες ο Μιχάλης Σπανός. Ο αρχηγός της Ελευθερούπολης, ο οποίος αποφάσισε να δώσει ε΄να τέλος σε μία καριέρα γεμάτη από επιτυχίες και όμορφες παραστάσεις, έσπευσε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο να … παραδώσει τη σκυτάλη σ’ έναν συμπαίκτη, φίλο και το κυριότερο συνοδοιπόρο του στην ομάδα των βορείων προαστίων, με τον οποίο μοιράζονταν το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

 

Ο λόγος για την Γιάννη Καπέλη.

 

Με ένα συγκινητικό του μήνυμα του στα social media, ο Μιχάλης Σπανός ουσιαστικά έχρις ετον καλό του φίλο, ως τον συνεχιστή, τον καθοδηγητή, που θα εμπνεύσει τοην ομάδα στο εγγύς μέλλον:

 

«Ηγεσία σημαίνει..το να εκφράζει ένα άτομο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ,τις αξίες του και τις δεξιότητες του με κύριο στόχο το όφελος μιας ομάδας..Και να εμπνέει τους άλλους να τον ακολουθήσουν.

Ηγεσία είναι η ικανότητα για ανάληψη ευθύνης όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Ηγεσία σημαίνει θυσία και υπευθυνότητα για την επίτευξη του ομαδικού στόχου.

Ήταν χαρά μου που στην τελευταία μου σεζόν στα γήπεδα μοιράστηκα το περιβραχιόνιο και τις ευθύνες του αρχηγού με έναν άνθρωπο ο οποίος ανταποκρίνεται σε όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Γιάννη να ξέρεις πως όταν κάποιος μπορεί και αντέχει να ηγείται στις δύσκολες στιγμές μιας ομάδας ,είναι θέμα χρόνου το η ζωή (και η μπάλα) να τον ανταμείψουν σύντομα με χαρές και επιτυχίες.

Τα καλύτερα έρχονται για εσένα και την ομάδα!»

 

 

 

Related posts

Τέλος ο Κωνσταντόπουλος από Ελευθερούπολη

abola10

Καπράλος: «Δημιουργούμε ομάδα με όραμα»

Βλάχος: «Σημαντική νίκη, έχουμε πράγματα να διορθώσουμε»

Kώστας Παλαιολόγος