free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Σημαντική νίκη, έχουμε πράγματα να διορθώσουμε»

Στην σημασία του θριαμβευτικού 4-0 επί της Χρυσούπολης αναφέρθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος.

 

 

Την γλυκιά μοναξιά της κορυφής του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ εξακολουθεί να απολαμβάνει ο Απόλλων Χαλανδρίου, μετά την επιβλητική του νίκη επί της Χρυσούπολης με 4-0. 

Μία επιτυχία, η οποία συνδυάστηκε με πολύ καλή απόδοση, η οποία έρχεται να αναδείξει στον υπερθετικό βαθμό την ποιόττα της δουλειάς που γίνεται σε βάθος χρόνου από το τεχνικό τιμ.

Ο προπονητής των «κυανόλευκων» Χρήστος Βλάχος με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr» στάθηκε στην εξαιρετική εικόνα των ποδοσφαιριστών του, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει το έναυσμα για αυξημένη επαγρύπνηση ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με τον Άγιαξ Ταύρου:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική μας εικόνα και φυσικά την νίκη επί της Χρυσούπολης. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη επί ενός πολύ αξιόλογου αντιπαλου, ενώ εχουμε αρκετά πράγματα ακόμη να διορθώσουμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή του Απόλλωνα Χαλανδρίου, για να προσθέσει:

 «Θεωρώ κομβικό σημείο της αναμέτρησης την απώλεια του πέναλτι από πλευρά Χρυσούπολης κι ενω σ’ εκείνο το χρινκό σημείο, ήμασταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Εφόοσν οι αντίπαλοί μας είχαν σκοράρει, νομίζω ότι η εικόνα του αγώνα θα ήταν διαφορετική. Ξεχνάμε ήδη το παιχνίδι με την Χρυσούπολη και στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο εκτός έδρας ντέρμπι που μας περιμένει κόντρα στον Άγιαξ Ταύρου., Αντιμετωπίζουμε στην έδρα του το θεωρητικά μεγαλύτερο φαβορί του ομίλου μας για την άνοδο και επικεντρωνόμαστε στη σκληρή δουλειά»

Related posts

Δείτε στο βίντεο το τρομερό ψαλιδάκι του Ζαννίκου!

Ρένος Γιαμπουράς

Καλογερόπουλος: «Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό κόντρα στα Μελίσσια!»

Kώστας Παλαιολόγος

Σομπότοβιτς: «Μαγική εικόνα το αποτέλεσμα»

Kώστας Παλαιολόγος